Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaśnie i gaśnie

Featured Replies

Napisano

Siema, dzisiaj odpaliłem auto (stało od środy - rana) no i trzeba było przekręcić nim z 3 sekundki aby zapalił, po czym od razu zgasł. No to ja mu jeszcze raz no i teraz już wszystko elegandzko na dotyk, jade sobie 30 km i odstawiam auto w domu, ale traf chciał że musiałem dojechać do sklepu. Zapalam (zapalił na dotyk) ale potem zgasł, no tak było jeszcze 2 razy, w końcu ruszyłem i dojeżdżam do krzyżówki, włączam luz (był jeszcze w ruchu) a ja patrze jak obroty spadają do 400 ale sie podniosły do 800. Jade jeszcze 2 krzyżówki ale na tych juz zgasł. Jak już się rozgrzał to było oki. Ja obstawiam że to krokowy ale nie do końca jestem pewien, Czyszczenie pomoże, bo nie mam ochoty jechać na kompa aby zrobili reset krokowego.

PS a może to coś jest związane z tym jak mój ojciec jechał i zaczął mu pasek kwiczeć to zwolnił do 80 (wtedy nie było go słychać) i jechał. Okazało się że klema minusowa się tak zabrudziła że nie dawała prądu i altek miał takie obciążenie że kwiczał 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Może czujnik obrotów wału korbowego ?

No tak ale wczoraj już w nocy zrobiłem 200 km i było wszysto gut!

Napisano

> No tak ale wczoraj już w nocy zrobiłem 200 km i było wszysto gut!

Może układ paliwa się zapowietrza.

Napisano
  • Autor

> Może układ paliwa się zapowietrza.

No raczej nie, ale wyczyściłem dzisiaj krolowego (był cały oklejony chyba olejem, no i same gniazdo tak samo wyczyszczone). Odłaczyłem na 30 min ako i ładnie teraz trzyma obroty (schodzi do 800 a kiedyś miał +/- 1000).

Dziwi mnie tylko jedno, dlaczego przepustnica była czyściutka, a ten krokowy tak zabrudzony ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.