Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

duzo pracy ale za ile? ruda!!!

Featured Replies

Napisano

> orientacyjnie ile to moze wyniesc, bez malowania ,tylko pozbycie sie

> rudej i konserwacja. od czegos trzeba zacząć...

Trzeba zacząć od oceny strat bo to co na wierzchu to pikus.

Ale jak wyglada podloga i czy czasami pewnego dnia nie odpadnie Ci zawieszenie.

Napisano
  • Autor

i czy czasami pewnego dnia nie odpadnie Ci

> zawieszenie.

hehe.gifzlosnik.gif dobre naprawde dobre..

Napisano

> i czy czasami pewnego dnia nie odpadnie Ci

> dobre naprawde dobre..

kupiłeś dopiero co to auto i chcesz doprowadzić do kultury ?

a jak jeździsz nim już dłużej to dlaczego doprowadziłeś do takiego stanu ? icon_eek.gif przez te dziury w progach to kto wie jak podłoga wygląda hmm.gif

dla mnie jest to mistrzostwo świata w zardzewieniu w kategorii astra winner.gif

Napisano

odpowiedzcie na pytanie a nie nabijacie sie z niego...ja mam tez pare ognisk rdzy i jestem ciekaw ile takie preparaty kosztuja..

Napisano

> odpowiedzcie na pytanie a nie nabijacie sie z niego...ja mam tez pare

> ognisk rdzy i jestem ciekaw ile takie preparaty kosztuja..

jakie preparaty ?

a tam to są ogniska lakieru na rdzy icon_eek.gif

a co do kosztów, to tu nie ma co się zastanawiać, wszystko nowe bo nie ma co łatać, nowe progi, tylne nadkola i błotniki całe do wycięcia, maskę chyba można by naprawić wycinając tego wrzoda i wspawując nowy kawalek ale może taniej wyjdzie kupić zdrową używkę hmm.gif

Napisano

Jakbys zajrzal do archiwum to by sie doczytal ze taka operacja blacharska moze wyniesc 400zl a moze to byc 1000 albo nawet wiecej. Wszystko zalezy jak rozwinieta jest korozja. Z wierzchu wyglada tragicznie - pytanie co bedzie jak blacharz zacznie ciac ?? Nikt przez neta z fotek tego Ci nie powie. Powiem tylko ze reparaturki wyniosa okolo 250-300zl

Napisano

Witam!

Obejrzalem zdjecia i wrocilem w lata 1980. Robilem takie autka ale teraz przy tym zapelnieniu autokomisow, widze z tych zdjec ( co prawda tylko zewnetrznych) szybko sprzedac (jak znajdzie sie kupiec) i moze jakis "hobysta" majacy warunki i umiejetnosci bedzie mogl zrobic tzn. kapitalke karoserii.

Dlaczego tak to oceniam: autko nie bylo konserowane w profilach. Ruda leci od wewnatrz i oprocz tego co na zdjeciach sa inne elementy nosne i podejrzewam ze sa w podobnym stanie.

Napisano

Witam

Musze przyznac że pierwszy raz widze astre tak mocno "nadgryzioną przez ząb czasu" niewiem.gif Jak ostatnio bylem u blachazai sie pytałem o wymiane reperaturek nadkoli to mi zaspiewał jesli sie nie myle ok 400zł (bez malowania, bo o to pytałes) ale u ciebie postępy rudej są o wiele więkrze. Ja to ocenia na ponad 1000zł ale oczywiscie wszystko sie okaże podczas cięcia.

P.S. Mówi rdza do rdzy: poloneza czas zacząć cfaniaczek.gif (taki mały żart na koniec) banana-wave.gif

Napisano

Wroce do zdjecia nr 2. Majac tez stycznosc z warsztatami przy takich purchlach, gdzie po stuknieciu bedzie dziura w blotniku. Blacharz raczej zaspiewa o nowy blotnik, ja pracujac do 1988 roku jako blacharz samochodowy, majac migomat odmowilbym naprawy, poniewaz to jest prawie srodek blotnika tylnego. Po wstawce trzeba by bylo klepac aby jakos wyprofilowac aby nie nakladac tony szpachla. A to kosztuje, wtedy a teraz duzo wiecej.

Napisano

licz za kazdy element bez malowania max 130zl ale powiem Ci tyle ze daj to autko do blacharza niech je zobaczy... jak wyglada podloga itd... jezeli warto zrob to wszystko za jednym zamachem z malowaniem i licz max 200zl za element

Napisano

a ja sie przejmuje ze maske mi troche bierze....

oddaj to na zlom

palacz.gif

Napisano

Dobrze że Ci się tworzywo na klapce wlewu nie zajęło. hehe.gif

Widząc jednak stan tej asterki może sie okazać że po zrobieniu reperaturek i tak coś poleci obok. Chyba lepiej będzie sprzedać i kupić coś w lepszym stanie, bo to już "studnia bez dna"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.