Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pod nadkolem plastykowym prawa strona

Featured Replies

Napisano

jak w temacie ale rzecz tyczy sie omegi w benzynie , co sie tam znajduje , gdzie znalesc jakies rysunki zdjecia ? bo wczoraj zdjolem nadkole i mam tak jakies dwa wolne przewody gumowe ktore sobie ot tak wisza a gdzies powinny byc zapewne podłaczone ??

Napisano

> jak w temacie ale rzecz tyczy sie omegi w benzynie , co sie tam

> znajduje , gdzie znalesc jakies rysunki zdjecia ? bo

> wczoraj zdjolem nadkole i mam tak jakies dwa wolne

> przewody gumowe ktore sobie ot tak wisza a gdzies powinny

> byc zapewne podłaczone ??

Wydaje mi się że to są jakieś dreny odprowadzające wodę z pustych przestrzeni zamkniętych karoserii.

Napisano
  • Autor

nie !! jeden pzrewód jest plastykowy pzrechodzacy w gómowy z metalowa zakówką , nie jest uciety , ale nie podłaczony do niczego , na koncu gumowej koncówki jest zacisk metalowy . Biegnie to gdzioes pod autem chyba az do zbiornika paliwa .

drugi to znowu palsatykowy perzewód , zakonczony gumowym , ktry biegnie przez nadkole gdzies w okolice silnika ! spineyes.gif

Napisano

Heloł. Zwykle w tym miejscu znajduje się filtr oparów paliwa - węglowy czy jakiś taki smile.gif Opary do filtra wężykiem odpowietrzenia z baku/wlewu paliwa a nadmiar oparów zapewne po filtrze rurką do silnika. W każdym razie jakoś tak. Widocznie u ciebie owego filtra nie ma (a był) lub, w co wątpię - są tylko przygotowane rurki smile.gif

Napisano
  • Autor

Mysle , ze to jest to ! bo kiedys moja omega była udezona w błotnik , który to został wymieniony na nowy , w prawdzie wszystko pod nadkolem w kwesti blach jest nie ruszone , ale ów filtr napeno został zmiazdzony przy kolizji , .Dodam ze czasem smierdzi mi w aucie paliwem , mimo iż jezdze na LPG jak wyglada ten filtr ? jakies zdjecia , linki do nich ??

Napisano
  • Autor

dziekuje moja jest z 98 roku , tu wszedzie widze 3 koncówki ?? a ja mam dwa wolne pzrewody , ale oblukam to dzieki za linki , a moze ktoś ma schemat taki no wiecie rozrysowany jak to tam wyglada ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.