Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nierówna praca

Featured Replies

Napisano

co może być powodem nierównej pracy silnika 1.1spi obroty trzyma idealnie na obrotku ale pierdzi i rzuca nim że aż czuć w środku występuje to tylko na wolnych obrotach

Napisano

> co może być powodem nierównej pracy silnika 1.1spi obroty trzyma

> idealnie na obrotku ale pierdzi i rzuca nim że aż czuć w środku

> występuje to tylko na wolnych obrotach

dobre pytanie. mam to samo i nie wiem w czym problem :|

Napisano

poduszki zawieszenia silnika/skrzyni, gumy zawieszenia wydechu... Uwalona plecionka moze?

Pozdro

Napisano

mam to samooo...ale tylko na PB bo na LPG jak go mam to idealik....przypuszczam ze to krokowiec...albo wtryskiwacz..mowi pomalutku papa

Napisano
  • Autor

plecionka nowa wieszaki nowe jedynie co to włąśnie zostały poduchy też to mam na myśli ale dziwie sie że słychać poprostu wydech że pierdzi tak jeździ normalnie a tak nim szarpie i niemam pojecia co to jade na egzaminer jutro chyba bo mnie to wkur... jak niewiem sick.gifsick.gif

Napisano

u mnie jest to samo na wolnych zuca go ale obroty trzyma... pozatym jak sie go gasi to bardziej czuc jak silnikiem zuca...to chyba poduszki papa mowia...

Napisano
  • Autor

no to dokładnie to co u mnie jak sie go wyłącza potrafi go jeszcze bardziej zarzucić zobaczymy jade jutro na egzaminer do aso do znajmoego zobaczymy co powie jak nie wykaże błędów to pewnie zostają poduchy

Napisano

U mnie dla odmiany rzuca na LPG, a na PB95 chodzi w miarę równo. Plecionka wymieniona nie tak dawno. W sumie mogą to być poduchy, bo wszytsko seria panie a to juz 136kkm na karku.

Napisano

też to mam bo SPI czasami tak ma i niewiadomo jak na to zaradzić. Byłem na kompie, analizie spalin i mam zawory wyregulowane i nadal tak jest. Poprostu wypadają zapłony i mówili że mam się do tego przyzwyczaić bo niewiedzą co z tym zrobić niewiem.gif i że to groźne nie jest

Napisano

> Groźne to może i nie jest ale jakie wkur zobacze co mi szpenie z

> aso powiedzą

ja też byłem w ASO u znajomego i powiedział "jeździ nic mu nie będzie, bo będziesz wydawał kase i pewnie i tak nic nie zrobisz"

mnie też to strasznie wkur... denerwuje angryfire.gif

Napisano

> daj znać co ci w ASO powiedzą, bo może u Ciebie więcej wiedzą

niom tez moze sie czegos dowiem....czekam i pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Na kompie żadnych błędów nie ma okazało sie że obie poduchy są naderwane koszt nie mały zaś sick.gifsick.gif

Napisano

no nie stety poduszki troszke kosztuja....a ile ich ogolnie jest razem z ta pod skrzynnia chyba 3

Napisano

Może i poduszki. Ja tak mam od kiedy kupiłem seja czyli od roku. Dopuki nie zacznie coś tłuc, albo inne niepokojące objawy nie wystąpią to to olewam. Jak bys coś wynalazł to daj znac. Chociaż podejżewam, że TTTM.

Napisano

tez to olewam ale wiesz czasami mnie to wkurza jak stoje na swiatlach i mi trzesie buda cala...

Napisano

> tez to olewam ale wiesz czasami mnie to wkurza jak stoje na swiatlach

> i mi trzesie buda cala...

Mam dokładnie to samo, ale jak bym tak chciał, żeby mi nie trzęsło, żeby by mi łożysko oporowe nie hałasowałoi jeszcze parę żeby to bym tylko na auto robił...

Napisano

no w sumie masz racje łozysko oporowe tez daje o sobie znac na luzie jak stoi....w sumie mam juz 105kkm wiec wymiena czeka nie unikniona nie bawem..jak narazie koleczka sie tocza i chyba to jest wazne.. a poduszki wymienie jak bedzie trzeba...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.