Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mp3 do opla

Featured Replies

Napisano

Przeczytałem FAQ i inne ostrzeżenia Wisiora, z grubsza przejzałem archiwum. Muszę zadać jednak to pytanie, jestem laikiem i potrzebuję podpowiedzi.Miałem wczesniej Peugeota 106, w środeczku grał mi Blaupunkcik z Mp3, furkę opyliłem z wszystkim. Kupiłem Astre G i mam w srodku fabrycznego radiomagnetofona, dźwieki całkim spoko, ale planuję włożyć coś co ma Mp3 i jednocześnie można zgrac z wyświetlaczem, który jest w samochodzie umieszczony niezaleznie od radia. Może w jakiś sposób posiedliscie wiedzę na temat: czy są oryginalne "oplowskie" sprzęciory z Mp3 (ja nie znalazłem informacji na ten temat) lub czy są a jeżeli są to które, sprzęty(marka, może model) które można spiąć z wyswietlaczem z samochodu.Dzięki niewiem.gif

Napisano

> Przeczytałem FAQ i inne ostrzeżenia Wisiora, z grubsza przejzałem

> archiwum. Muszę zadać jednak to pytanie, jestem laikiem i

> potrzebuję podpowiedzi.Miałem wczesniej Peugeota 106, w

> środeczku grał mi Blaupunkcik z Mp3, furkę opyliłem z wszystkim.

> Kupiłem Astre G i mam w srodku fabrycznego radiomagnetofona,

> dźwieki całkim spoko, ale planuję włożyć coś co ma Mp3 i

> jednocześnie można zgrac z wyświetlaczem, który jest w

> samochodzie umieszczony niezaleznie od radia. Może w jakiś

> sposób posiedliscie wiedzę na temat: czy są oryginalne

> "oplowskie" sprzęciory z Mp3 (ja nie znalazłem informacji na ten

> temat) lub czy są a jeżeli są to które, sprzęty(marka, może

> model) które można spiąć z wyswietlaczem z samochodu.Dzięki

http://asterka.2max.pl/audio.html

prosze bardzo

Napisano

NIE ma orginalnego radia oplowskiego mp3 o rozmiarze 1 Din, czyli standardowego. Sa tylko 2 din czyli wbudowane w konsole (nowsze modele - astra 3, vectra, omega, corsa c itd)

Proponuje Ci kupic dobre radio z mp3 i nie bawic sie z wyswietlaczem. Do wyswietlacza masz opis pasujacych radii:

112. Tak sobie przeglądałem forum Vectry i natknąłem się na ciekawy post dotyczący radioodtwarzaczy współpracujących ze sterowaniem w kierownicy i wyświetlaczem. Dane zebrał forumowicz Olorin. Był to post dość stary więc wybrałem tylko istotne dane. Zestawienie dotyczy interfejsów dających funkcjonalność sterowania w kierownicy i wyświetlacza z radiami _NIEfirmowymi_Opla_.

*- Na początek radia Alpine,

CDA 9830; CDA 9831; CDA 9833; CDA 9835 Do tego interfejs KCE970 i kabelek KWE971 Starsze radia Alpine (nie licząc tych najprostszych)współpracują tylko ze sterowaniem w kierownicy i w wym celu należy zakupić: Interfejs KCE870 Kabelek KWE871

*- Kenwood:

Interfejs PC9-706

Te będą działały ze sterowaniem w kierownicy i wyświetlaczem:

KDC-6021,KDC-6024,KDC-M6021G,KDC-M6024/G,KDC-W6027,KDC-WV6027,KDC-MV6521,KDC-V6524,KDC-W6527,KDC-W6527SE,KDC-7024

KDC-7027,KDC-W7027,KDC-M7024,KDC-8021,KDC-8024,KDC-W8027,KDC-M9021,KDC-W9027,KDC-M907,KDC-PSW9521,KDC-PSW9524

KDC-PSW9527,KMD-6527

Jeszcze są takie, które zadziałają ze sterowaniem w kierownicy tylko ale trzeba już konkretny model sprawdzić.

*- Sony:

Sterowanie w kierownicy: Interfejs PC9-106 działa ze wszystkimi które mają port joysticka RM-2XS lub RM-4XS

Interfejs PC9-509 sterowanie + wyświetlacz

Jest jeszcze interfejs DOPS002 co daje współpracę ze sterowaniem i wyświetlaczem.

W 2004 roku dla radioodtwarzaczy Sony wyszły interfejsy DOPS004 (dla radio z pojedynczym DIN) i DOPS005 (dla radio z podwójnym DIN).

*- Pioneer:

Sterowanie w kierownicy:

Interfejs PC9-806, działa z radiami:

Działa między innymi z DEH-1600R/RB, DEH-1630R, DEH-P2500R/RB, DEH-P2530R, DEH-P3500MP i DEH-P77MP, DEH-P3600MP, DEH-P3630MP, DEH-P5600MP,DEH-P5630MP, DEH-P7600MP, DEH-P80MP, DEH-P8600MP, DEH-P9600MP

I wszystkimi innymi z portem remote jack.

Jest jeszcze Sterowanie w kierownicy

Interfejs SVXPI001.

*- JVC:

Sterowanie w kierownicy:

Interfejs KS-RC102, sterowanie w kierownicy.

Interfejs SVXJ001.

*- Blaupunkt:

Sterowanie w kierownicy

Interfejs SVXB001.

*- Clarion:

Sterowanie w kierownicy

Interfejs SVXC001.

*- Panasonic:

Sterowanie w kierownicy

Interfejs SVXP001.

Jak rozszyfrować oznaczenie interfejsu:

Pierwsza litera to: S- sterowanie w kier, D- sterowanie i Display. Następne 2 litery marka VX-Vauxhall, następny znak to nazwa producenta radia: S-sony, PI-Pioneer, P-Panasonic, C-Clarion, J-JVC, K-Kenwood, B-Blaupunkt, A-Apline. (Peper)

Napisano
  • Autor

Dzięki za te informacje, musze się jeszcze trochę pokręcić po necie i przemyśleć co byłoby dla mnie najlepiej pasowne , ale jak już coś wybiore to jeszcze raz wrzucę hasło na forum i zanim zamontuję poproszę o uwagi. Na razie , dzięki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.