Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żarówka światełka schowka i bagażnika i TERMOMETR

Featured Replies

Napisano

Witam, upakuję 2 tematy w 1 aby nie śmiecić forum.

Mam do was pytanko, wyciągnełem sobie żarówkę, która podświetla bagażnik ale nie mogę odszukać jaki to typ. .. jakaś konkretna nazwa bo chciałbym ją wymienić z żółtej na białą i zrobić wyłącznik aby bagażnik mógł być otwarty by akumulator się nie wyczerpywał i tu od razu pytanie czy taka sama jest w schowku pasażera?? Również prosił bym o napisanie nazwy żarówki tej która podświetla popielniczke no i jeszcze te żaróweczki które się świecą po otworzeniu drzwi(na górze w tym plastiku) jaki to typ się tam wsadza (chce kupić je na allegro dlatego nie udam się z wyjętymi do sklepu). A i jeszcze jedno bo gdzieś na forum znalazłem i chcę się upewnić że żarówka podświetlająca tablicę ma trzonek w5w ? Chciałęm gruntownie wymienić oświetlenie ale orginalne zielone mi się podoba i dobrze świeci więc narazie je zostawiam w spokoju .. no może jedno nie swieci od elektrycznych szyb - patrzyłem tam i wogóle nie widziałem żarówki więc chyba to tak zostawie chyba że coś poradzicie.

Druga kwestia to poruszany niejednokrotnie na forum termometr, widziałem na śmietniku wasze fotki jak macie termometry przy włącznikach lamp na górze w tym plastiku, jeżeli ktoś jeszcze ma to proszę o fotkę i pytanie moje to jak zrobić w tym plastiku taką dokładną dziurę aby to pasowało bo jest on dość twardy. Jeżeli ktoś ma namiary na termometr świecący na zielono to również byłbym wdzięczny .. bo niebieski nijak będzie pasował do zielonych lampek wszelkiego rodzaju, a i czy podłączaliście go do stacyjki aby włączał się po przekręceniu kluczyka ?

Napisano

> Witam, upakuję 2 tematy w 1 aby nie śmiecić forum.

> Mam do was pytanko, wyciągnełem sobie żarówkę, która podświetla

> bagażnik ale nie mogę odszukać jaki to typ. .. jakaś konkretna

> nazwa bo chciałbym ją wymienić z żółtej na białą i zrobić

> wyłącznik aby bagażnik mógł być otwarty by akumulator się nie

> wyczerpywał i tu od razu pytanie czy taka sama jest w schowku

> pasażera??......

W bagażniku i w schowku są żarówki rurkowe 5W (C5W), nie wiem jakiej dokładnie długości ale wystarczy je sobie wyjąć i zmierzyć.

Co do oszczędzania akumulatora to proponuje Ci zamontować w bagażniku rurkową żarówkę diodową. Bez problemu można je dostać na Allegro, a prąd pobierany przez nie jest około 5 razy mniejszy od zwykłej żarówki.

Świecą niewiele gorzej od zwykłych. Te białe dają delikatnie niebieskawe światło ale teraz można kupić różne kolory (zielone, czerwone).

Napisano

we włacznikach el. szyb masz diody powierzchniowe smd które ale sie spieprzą albo pojawiają sie tam zimne luty, trzeba przelutować, ja wstawiłem tam zwykłe diody i jest lepiej bo światło lepsze intesywniejsze

277332773-IMG_8835m.jpg

post-73650-14352473006136_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.