Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alarm w CC

Featured Replies

Napisano

Witam, może ktoś miał podobyu problem z alarmem. Alarm podłączony jest z cęntralnym, uruchamiany za pomoca pilota.

Parę sekund po uzbrojeniu włącza się, ale najlepsze parę dni temu otworzyłem samochód za pomocą pilota zostawiłem kluczyki w środku, pare minut później podchodzę a samochów zamknięty.

Może ktoś miał podobny problem, myślę że to centralka. Aha alarm zaczął wariowac po wymianie łożysk alternatora w serwisie, czy odłączenie zasilania mogło mieć wpływ na cętralkę.

devil.gif

Napisano

Witam.

Alarm się sam uzbroił, ja mam ta funkcję wyłączoną (żeby nie było szopek z kluczami). Prawdopodobnie centralka się rozprogramowała przy tej wymianie.

------------------------------------------------------------------------------

UZUPEŁNIJ PROFIL ! cfaniaczek.gif

Napisano

> Witam.

> Alarm się sam uzbroił, ja mam ta funkcję wyłączoną (żeby nie było

> szopek z kluczami). Prawdopodobnie centralka się rozprogramowała

> przy tej wymianie.

> ------------------------------------------------------------------------------

> UZUPEŁNIJ PROFIL !

tak jak kolega powyżej albo rozprobramowana centralka albo gdześ centralka dostaje wody i pstryk sama sie zamyka smile.gif mój kumpel tak miał tylko ze jedyny kluczyk i 2 piloty zostały w aucie smile.gif. auto bylo zamknięte bo było myte a tu nagle pstryk i zamknięta ale miał centralke w silniku wsadzoną.

Napisano

> odłączenie zasilania mogło mieć wpływ na cętralkę.

tak mogło, ale to raczej nie to. Samouzbrojenie nie właczy się w takim przypadku jak opisałeś. Samouzbrojenie zadzaiła gdy alarm był uzbrojony, otworzyłeś przypadkowo go pilotem, drzwi nie były otwarte to alarm się uzbroi ponowne. Jezeli drzwi otworzyłeś klamką to alarm nie ma prawa się samouzbroić. To, ze się Ci zamknoł to pewnie wina lużnego kabelka jakiegoś we wtyczce zasilania alarmu. Alarm po podłączeniu prądu sam się uzbroi w trybie awaryjnym. Sprawdz kostke przy alarmie czy nie ma luzów, nie jest zaśniedziała. Jezeli zasilanie do alarmu jest pociągnięte bezpośrednio z aku to sprawdz tam tez.

Poza tym uzupełnij profil i przywitaj się na centotowarzyskim konciku :d

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.