Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie w sprawie kubelkow

Featured Replies

Napisano

Mam do wyboru Bimarco Cobra i Bravo, oraz Speed II. Ceny sa podobne chodz sobie ugadalem dobra cene w bimarco i komplecik Bimarco jest tanszy od speedow co wybrac?? Prosze o pomoc, moze jakies foty jak w aucie wygladaja takie fotele??

Napisano

siedzac w bimarco i w speedach stwierdzilem ze speedy sa duzo fajniejsze, fotel jest duzo wyzszy dzieki czemu glowa fajnie lezy w fotelu a nie wystaje poza niego

Napisano

Moim zdaniem bimarco lepsze miałem i do obecnego autka tez kupie własnie bimarco model nie pamietam Mefisto ma takie jak mi sie podobaja moze zdradzi model wink.gif Co do wysokosci sedzenia moze i fajnie ze speedy wyzsze ale wtedy do tyłu nikt nie wejdzie ,juz bimarco mocno ogranicza wejscie na tylnie siedzenia chyba ze dla ciebie to nie ma znaczenia.Ja miałem zamontowane fotele na fabrycznych szynach w cc

Napisano

> Nikt sie nie podzieli opiniami

jeździłem w Bimarco B i C oraz Speed II smile.gif

jak dla mnie to fotele z Bimarco są fotelami "bardziej tuningowymi" niż Speed. Oparcie jest dość pochylone, w przeciwiestwie do Speed'a w którym siedzi się prościutko, co mnie sie bardziej podoba ok.gif

Wykonanie jak dla mnie podobne, dla Speed'a + za wstawki w miejscach wrażliwych na przetarcia waytogo.gif

najbardziej z nich nie przypadł mi do gustu model Bimarco Bravo, jakiś taki ciasnawy, maławy, i nie podoba mi się z wyglądu smile.gif oczywiscie to moja opinia ok.gifzlosnik.gif

Cobra jak dla mnie jest już fajniejsza zlosnik.gif

Posiedź, spróbuj się przejechać w jakimś aucie i oceń w którym Ci się lepiej jeździ. Ja bym wybierał spośród Bimarco C i Speed zlosnik.gif

P.S jak chcesz fotki - np. Arturo i Rogo mają Speed'y, np. Alfi ma Bimarco C, Ash_one też ok.gif Mefisto ma Bimarco B ok.gif

Napisano

> Mam do wyboru Bimarco Cobra i Bravo, oraz Speed II. Ceny sa podobne

> chodz sobie ugadalem dobra cene w bimarco i komplecik Bimarco

> jest tanszy od speedow co wybrac?? Prosze o pomoc, moze jakies

> foty jak w aucie wygladaja takie fotele??

jak lubisz jezdzic bardziej na lezaco to bimarco bardziej ci podpasuje...

jesli wolisz pozycje bardziej sportowa to Speed II bedzie o niebo leszpy ok.gif

jezidzilem w bimarco ,a teraz od ponad pol roku mam speed'a . jestem raczej drobny zlosnik.gif ale duzo lepiej sie jezdzi w speedzie. duzo mniej kregoslup na dlugich trasach dostaje w ... pozatym lepiej trzyma na boki ok.gif

fotka z tylu

1f3dd80e60b6fe68m.jpg

jak chcesz moge jutro zrobic fotki wnetrza ok.gif

Napisano

> Mam do wyboru Bimarco Cobra i Bravo, oraz Speed II. Ceny sa podobne

> chodz sobie ugadalem dobra cene w bimarco i komplecik Bimarco

> jest tanszy od speedow co wybrac?? Prosze o pomoc, moze jakies

> foty jak w aucie wygladaja takie fotele??

Ja mam u siebie Bimarco C, jeździ sie wygodnie, ale denerwowało mnie, że ma dośc leżąca pozycję.. daltego troszke przerobiłem mocowanie i postawiłem go bardziej do pionu.. i jest dobrze.. dobrze trzyma na boki..

Speedy są głębsze, napewno sie w nich mniej lata, ale wsiadanie i wysiadanie napewno jest trudniejsze...

Bimarco B nawet nie brał bym pod uwagę, siedziałem w nim u kumpla w piątek, moze i jest głęboki, ale strasznie leżący, po drugie z wygóle nie podoba..

Tak to wygląda u mnie..

277381636-fotele.jpg

post-54191-14352473301037_thumb.jpg

Napisano

moje Speedy 2, z Bimarco fajne są Experty, ale ceny niefajne

dsc01039dw3.jpg

dsc01041bz8.jpg

Napisano
  • Autor

ja jezdze w Speed III, jezdziłem w Bimarco Expert i Bimarco C

i powiem ci ze Expert i Speed III to prawie to samo... biglaugh.gif

bemowo_2006_013.jpg

Napisano

> ja jezdze w Speed III, jezdziłem w Bimarco Expert i Bimarco C

> i powiem ci ze Expert i Speed III to prawie to samo...

W Speedzie III jeździsz?? przecież Ty chudzina jesteś... nie jest za luźny?? nie latasz w nim??

Napisano

> W Speedzie III jeździsz?? przecież Ty chudzina jesteś... nie jest za

> luźny?? nie latasz w nim??

powiem ci ze nie jest za wąski jak w speed II jak siedziałem u Arturo...

jak dla mnie idealny...

Napisano
  • Autor

A jak sie ma sprawa z jakoscia wykonania?? A ile masz ty wzrostu:) bo ja 182 i gosc mi powiedzial ze wystarczjace sa speedII dla mnie 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> A jak sie ma sprawa z jakoscia wykonania?? A ile masz ty wzrostu:) bo

> ja 182 i gosc mi powiedzial ze wystarczjace sa speedII dla mnie

przy mojej wadze i wzroscie 190/88KG fotel II jest zdeczka przyciasny...

Napisano
  • Autor

a bo ty gruba dupa jestes grinser006.gif ja mam 182/83kg 270751858-jezyk.gif wsysne sie jakos w fotel

Napisano
  • Autor

> a bo ty gruba dupa jestes ja mam 182/83kg wsysne sie jakos w fotel

jesli tak to powiniennes zlosnik.gif

Napisano

> Decyzja zapadla, zamowione zostaly speedy II

Dobry wybór.. ok.gif powinieneś być zadowolony... jaki kolorek ?? zamówiłeś z tymi wzmocnieniami na przetarcia na krawędziach?? Bo to podoobno za darmochę robią... a rzecz przydatna, bo szkoda potem cały kubełek od nowa obszywać, z powodu wytarcia materiału na krawędzi od wsiadania...

Napisano
  • Autor

Kolor czarny bo nie bylo czarno zielonego frown.gif Material chroniacy przed wytarciem zamowilem grinser006.gif Teraz cierpliwie czekam jump.gif

Napisano

> A jak sie ma sprawa z jakoscia wykonania?? A ile masz ty wzrostu:) bo

> ja 182 i gosc mi powiedzial ze wystarczjace sa speedII dla mnie

ja mam 180 cm wzrostu i jakieś 85 kg i jest ok. doczytałem, że zamówiłeś, z jakości będziesz zadowolony, ja wcześniej miałem Bimarco Dakar i moim zdaniem Speedy nie odbiegają jakością, a może nawet są ładniej wykończone

Napisano
  • Autor

Powiem Ci tak siedzialem w Bimarco Expert i SpeedII sa to dwa identyczne fotele, i nawet speed jest ciut wiekszy od experta, a jakosc speedow jest naprawde duza bo kolega je ma juz dlugo i bardzo dobrze o nich mowi 893goodvibes.gif

Napisano

przyjda zamontujesz sie zobaczy wtedy sie wypowiem a narazie to poki co wydaje mi sie dobrze wybrales... biglaugh.gif

Napisano

a ja mam 182 cm wzrostu tylko ze 67-68 kilo ywej wagi smile.gif i mam w seju speed I i jest w sam raz na mnie. w luznym fotelu nie trzyma na boki wiec najlepiej przymierzyc wczesniej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.