Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2000 km na wakacjach po Polsce i...

Featured Replies

Napisano

Bravo spisało się na brawa smile.gif. Jedyna usterka jaka nastąpiła to rozleciała się minusowa klema . Zapewne od wstrząsów na mazursko-warmińskich drogach :/

Jakby nie powiedzieć to usterka krytyczna (priorytet 1) no ale stało się to na szczęście na postoju. Koszt naprawy 40 zł. A tak to tylko lałem benzynę. Nie liczyłem dokładnie ile spalił. Coś ok 5,6 /100km.

Generalnie wielkie brawa dla bravo zeby.GIF

Pozdrawiam

Napisano

Ja swoim zrobiłem 1200km bezawaryjnie smile.gif nieliczac radia h2 ktore sie roz....o poszlo do naprawy zobaczymu ile zaspiewaja angryfire.gificon_rolleyes.gif spalanie 7,5 pred max120 i tak za duzo bo targałem 2 rowery na grzbiecie biglaugh.gif

Napisano

ja na urlopie puknąłem 1800 km swoją marysią 1,8 LPG

bezawaryjnie (Morze - Mazury - Morze - powrót do domu) - 3 tankowania do pełna i raz 30 litrów (butla 60 litrów - wchodzi jakieś 48 litrów zależnie od stacji), jeszcze 4 dni jeżdziłem lokalnie po powrocie do domu. Śrendie spalanie ok. 9 lpg na 100 km, czyli w normie. Jeżdzę bez większego buta w podłodze - 110-130 km/h

Napisano

> Bravo spisało się na brawa . Jedyna usterka jaka nastąpiła to

> rozleciała się minusowa klema . Zapewne od wstrząsów na

> mazursko-warmińskich drogach :/

> Jakby nie powiedzieć to usterka krytyczna (priorytet 1) no ale stało

> się to na szczęście na postoju. Koszt naprawy 40 zł. A tak to

> tylko lałem benzynę. Nie liczyłem dokładnie ile spalił. Coś ok

> 5,6 /100km.

> Generalnie wielkie brawa dla bravo

> Pozdrawiam

Moja bravka zrobiła jednego dnia 807 kilometrów i spaliła 36 litrów ropy co daje średnią poniżej 4,5 l/100km. Coprawda jeżdżę poniżej 120km/h ale zwykle niewiele smile.gif Oczywiście nic się nie schrzaniło, ale to w końcu jeden dzień.

Napisano

Ja byłem swoją marianną w Chorwacji w jedną stronę około 1000 km. oczywiście awarii zero, a spalanie jakieś 9,5 Lpg na setkę.

Napisano

ja swoją marysią na urlopie zrobiłem 2700 km auto spisywało się bardzo dobrze i to w tych lipcowych upałach na zakopiance gdy stałem w korku termometr pokazywał 51 stopni jedyne co to klima już nie dawała rady i tak słońce paliło przez szyby na 950 km spaliła jakieś 60 litrów ON jazda autostradą iak średnio 130-140 i po górach czyli wyszło jakieś 6,5l na setke i dodam że auto było dość zapakowane słowa uznania dla mojej Marysi

Napisano

No to widze ze wszyscy w tym roku docieraja autka:)Ja wybrałem sie miesiac temu na wakacje nad Bałtyk, ogolnie zrobilem ponad 1500km w 4 osoby razem z bagazami(namiotyx2+bagaze itp:)Ciezko bylo to upchac dlatego tylko 4 osoby:)Doladowana na max ale spisala sie na medal objechalem bez problemu,dodat ze nie zalowalem jej i wyszla na lpg ponizej 9 litrow,zero usterek no moze jedna jak wrocilem do domu to zlapalem kapcia pod samym mieszkaniem;)Ale w łodzi myslalem ze zgubie zawieszenie,drogi pozostawiaja wiele do ...!!Pozdrawiam!!

Napisano

Hmm...

... a moja Marysia za zadanie bojowe przejezdzac miesiecznie z 3-3,5tys. km i jak na razie sprawuje sie dzielnie (moze dlatego ze to jej pierwszy miesiac zakrecony.gif )

pozdrowienia

Napisano

> tylko lałem benzynę. Nie liczyłem dokładnie ile spalił. Coś ok

> 5,6 /100km.

No prosze!

Jak ostatnio pisalem, ze moj spalil 5,5/100 to nikt nie wierzyl... cool.gif

Napisano

> No prosze!

> Jak ostatnio pisalem, ze moj spalil 5,5/100 to nikt nie wierzyl...

Zwróć uwagę, że kolega ma komarka, a w komarku takie spalanie na trasie to norma. Niektórzy do 5 l. schodzą

W takie spalanie w 1,6 i tak Ci nikt nie uwierzy.

Napisano

> Zwróć uwagę, że kolega ma komarka, a w komarku takie spalanie na

> trasie to norma. Niektórzy do 5 l. schodzą

> W takie spalanie w 1,6 i tak Ci nikt nie uwierzy.

moj portfel w to wierzy hehe.gif

Napisano

> moj portfel w to wierzy

Jakoś mi ciężko. Mimo trzech policjantów (dwójka z tyłu i żona z przodu) max.110 wyszło mi 6,3l/100. Uważam, że można zejść niżej, ale wymagało by to ogromnego skupienia i jazdy max 2500obr a wtedy to jest h.. nie jazda. 30.GIF

Napisano

To mi nie udało się zejść poniżej 8l benzyny, tak standatrowo teraz to 10l wychodzi niezależnie czy gaz czy benzyna, choć i czasami 12l wyjdzie. Ale to chyba zalezy od sposobu liczenia i jazdy bo poprzednie auta kupowalem od znajomych i jakos u nich zawsze mniej palily a mi zawsze wychodzilo 2-3l wiecej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.