Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szarpanie po raz kolejny

Featured Replies

Napisano

Od klilku miechow nie mogę znaleźć przyczyny.Szarpanie pojawia sie i znika.Czasami dwa tygodnie jest spokój a czasami co dwa dni potrafi wracać.Pojawia się różnie.Niekiedy zaraz po odpaleniu słychać ze silnik ma problemy ze złapaniem prawidłowych obrotów.Skacza w góre a za moment w doł aż do przygaśniecia silnika.Przeważnie pomaga wtedy przygazowanie ale już podczas ruszania zaczyna gwałtownie szarpać zarówno na jedynce jak i po wrzuceniu dwójki.Pomaga przeważnie mocne przygazowanie lub nawet wylaczenie silnika i ponowne zapalenie i już chodzi prawidłowo.

Innym momentem kiedy objawia sie "szrpanie" jest jazda po większych nierównościach.Jadąc np. na trójce 60 km/h trzymając noge na gazie czuć jak silnik zaczyna przerywac tak jak by nie dostawał paliwa tyle ile potrzeba.Jade po prostej wszystko jest dobrze zaczynaja sie "dziury" i silnik momentalnie przerywa na wertepach.Tak jak by cos luźne było czy cholera wie.

Sprawdzone świece,przewody,czyszczony krokowiec i przepustnica.Filtr paliwa wymieniany w ub. roku (około 10 000 tys.).A może nie w śilniku należy szukac przyczyny ?Sam juz nie wiem.Miałem oddac do mechanika tylko boje sie że wtedy akurat może chodzic dobrze i nic nie znajdzie.

Napisano

Podobnie było w mojej słuzbowej sienie i pompka paliwa była walnieta za słabe cisnienie dawała

Napisano

Ja bym stawiał raczej na elektrykę, czyli moduł zapłonowy, a może coś z wtryskiwaczem hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.