Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

owiewki w Astrze G

Featured Replies

Napisano

witam..ktos ma moze owiewki na szybach w Astrze II ? i jak sie sprawuja?..bo slyszalem, ze w elektrycznie zamykanych szybach nie wskazane sa. confused.gif

Napisano

kolego polecam firmy heko na gieldach mozna dostac po 50 zeta moz e to wiecej niz inne ale leza idalnie nic nie skrzypi ani nei przeszkadza a po otwarciu szyb tak nei wieje do srodka i w czasie deszczu mozesz sobei troszki szybki uchylic i nic nie leje sie do srodka polecam MAM i JA ok.gif

Napisano

Zgadzam sie z kolegą, też mam HEKO i wszystko ok.gif

Napisano
  • Autor

a macie elektryczne szybki?..bo jak wspominalem podobno nie za bardzo mozna wtedy owiewki..cos tam sie blokuje czy cus

Napisano

ja mam tez owiewki i posiadam szyby elekktryczne i powiem że nie przeszkadza mi to , troszkę pod koniec domykania dziwnie wchodzi szyba tak ciezej, ale przyzwyczaiłem sie.Polecam fajna rzecz.

Napisano

> Zgadzam sie z kolegą, też mam HEKO i wszystko

a czy one pasują tez do f-ki hmm.gif

Napisano

> witam..ktos ma moze owiewki na szybach w Astrze II ? i jak sie

> sprawuja?..bo slyszalem, ze w elektrycznie zamykanych szybach

> nie wskazane sa.

Jak kolega ma chec moge sprzedac owiewki sciagnalem je z Astry G wlasnie z elektrycznymi szybami i bylo ok.

Ale mi osobiscie sie nie podobaly.

Napisano

do f-ki tez są podaj tylko w zamówieniu model i wszystko gra ,jak tak zamawiałem do swojej G i ojcu do f-eki .

Napisano

A mnie już kilku mechaników przestrzegało, że jeśli nie chcę mieć kłopotów z elektrycznym napędem, to lepiej nie montować i z tego powodu nie mam.

Napisano

Witam! Posiadam owiewki i od razu napisze wszystkim przeciwnikom:

SA CALKOWICIE OK-ej!!!

Do tej pory mialem dwa auta i tez bylem co do owiewek sceptykiem dopoki nie zamontowalem.Auto z nimi na pewno nie wyglada lepiej, ale gorzej rowniez nie. Co do elektryki jezeli dobrze sie uloza to nie bedzie problemu. Jedynie co to co jakis czas trzeba czyscic zeby "zeby nie bolaly" przy zamykaniu/otwieraniu (pojawia się chrzęśt piasku/kurzu)

Sugeruje przykleic dwoma/trzema kroplami "kropelki" i mocno przytrzymac. Wtedy bedzie dobrze.

A mimo ze mam auto z klima to fajnie jest w czasie deszczu lekko uchylic szybki i sie rozkoszowac swiezym powietrzem.

Co do heko - mogliby wymislic takie owiewki ktore nie wchodza w szczeline tylko sa jakby poza.WIdzialem takie owiewki TOYOTY na TOYOCIE AVENSIS "jakby nalozone na zewnatrz".EXTRA!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.