Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koszt pastylki do immobilajzera

Featured Replies

Napisano

Witam

Nosze się z zamiarem zakupu czegoś takiego:

http://allegro.pl/item125727768_elegancki_pilot_scyzoryk_nowy_poznan_szczecin.html

W zestawie jest klucz bez wkładki immobilajzera i "ostrza". Z tym drugim problemu nie powinno być, bo ponoć pasuje od VW, ale z pastylką gorzej. Mam 3 klucze, 2 niebieskie + 1 czerwony, ale nie bardzo mi się uśmiecha rozbieranie ich. Szczególnie że mam u ubezpieczyciela wpisany komplet i nie wiem czy by marudzili jak bym pokazał zwłoki jednego z nich wink.gif

Ten czerwony da się rozebrać bez problemu, ale to chyba klucz serwisowy i jeździć na nim raczej nie powinno się, jeśli wogóle da się.

Pytanie brzmi ile kosztuje w okolicy Katowic i gdzie, taka sama pastylka + zaprogramowanie? W googlach przeczytałem, że do mondeo można samemu zaprogramować, w astrze II chyba też, a czy w BBM sie da?

Co do ostrza to przy okazji ile dorobienie może kosztować?

Napisano

Bajer. Daj znac po zakupie i adaptacji w autku

Napisano

Witam.

Na "śmietniku" podane jest jak programować dodatkowe klucze od mastera czyli tego "czerwonego". Samo dorobienie gryfu nie jest drogie max 40 zł. Masz i tak zajefajnie bo posiadasz klucz " czerwony" od któego można wszystko. Ja próbowałem zaprogramowac dodatkowy klucz od "niebieskiego" i dupa blada, nie da się i już. No chyba, że mnie kto oświeci i jednak da namiary know-how sciana.gif

Napisano

Też mam ten kluczyk na oku, tylko chcę kupić od razu z alarmem. Ja przełożę pastylkę z niebieskiego bo jest wytarty, urwało się ucho i poprzedni właściciel przewiercił kluczyk wiertara yikes.gif Miałem pytać jakiegoś sprzedawcy jakie toto ma wymiary i czy samo osadzenie grota jest stabilne, ponieważ wydaje się dość delikatne, a czasem jak się kluczyk zatnie to zdarzało mi się lekko siłować raz w jedną raz w drugą stronę w stacyjce.

Co do kosztu pastylki to myślę, że max 100 zł skoro niewiele więcej kosztuje dorobienie i zaprogramowanie kluczyka. Popytaj u doabiaczy, myślę, że jak u nich dotniesz grot to się w 100 za kluczyk zmieścisz. Aha jak już zrobisz opisz wrażenia:-)

Napisano
  • Autor

> Bajer. Daj znac po zakupie i adaptacji w autku

Nie ma problemu, porobie zdjęcia jak to wygląda. Najprawdopodobniej najpierw go obejrze na giełdzie, czy nie wygląda tandetnie i się nie rozsypie po pół roku.

Co do śmietnika, to fakt, przejrzałem archiwum a o śmietniku zapomniałem :/ Dzięki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.