Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podbiłem oko mojej Asterce... [long]

Featured Replies

Napisano

Witam!

Musze się wyżalić...

Jechałem dzisiaj przez pewną podlubelską wieś, jadę jadę jadę i nagle z pobocza po lewej stronie rusza sobie autko na mój pas - zgodnie z moim kierunkiem jazdy.

Nie było gdzie uciekać bo to przecież po skosie jechał ten samochód - pedał hamulca w ziemię - pisk kół (- szybko myślę - może doda gazu i odjedzie - a ta XXX jedzie dalej na jałowych obrotach na 1 biegu, bo się pisku przestraszyła i klaksonu) - no i niestety nadziałem się środkiem na hak, a lewą stroną na zderzak.

Szkody - wgięta rejestracja, i wgnieciony róg błotnika na łaczeniu z reflektorem i kierunkiem.

Wysiada kobieta i mówi " ja Pana widziałam z daleka już ale Pan tak szybko jechał i nie zdążyłam " pad.gif.

Dzwoni po męża - bo mieszka niedaleko - ten przybiega i z gębą do mnie - "ten kto wali w tył ten jest winny".

Tłumaczę typowi jak było i mięknie. Szkód w ludziach nie ma - idę na ugodę $$$ do ręki i się rozjeżdżamy.

Dojeżdżam do domu, wyjmuję reflektor i widzę icon_eek.gif że mam wgięty narożnik pod (za) reflektorem....Błotnik prawie wrócił do pierwotnego stanu ( brakuje ok 1 cm i trzeba pomalować bo farba nie oryginał i odpanie zaraz).

Tak mi szkoda - niby $$$ starczy , ale auta mi szkoda i to bardzo...

Mam doła i musiałem się wyżalić... Ten kto przeżył zrozumie...

A jutro UPG i planowanie głowicy - przynajmiej wyjdę na zero...

Napisano

No, takie "przygody" nigdy przyjemne nie są irked.gif

Pzdr.

Napisano

no niestety, niektóre panie mają dziwne zachwiania poczycia czasoprzestrzeni

Ponad rok temu pozbyłem sie w podobny sopsób Cordoby 1.9 Tdi, Pani na skrzyzowaniu myslała ze ma ZIELONE, no i BĘC!!!. Na szcęście nikomu nic się nie stało.

Oczywiście zaraz przyleał jej mąż i próbował mnie przkonać ze to ja i z 5 innych aut miałem czerwone angryfire.gif , Policja nie miała wątpliwości

NO a teraz mam OPLA biglaugh.gif

PS. Jak bęziecie jechali przez RYDZYKOWO to uwazajcie bo u nas są bardzo porypane skrzyzowania, na niektórych tylko przyjezdni mają kłopoty bo reszta to już wie jak przez to cudo inżynierii drogowej przejechać - Plac pzry Kaszowniku jest najlepszy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.