Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prosze pomozcie mi

Featured Replies

Napisano

Witam ,na załaczonym rysynku co nieco widac .Mam pytanie juz raz o to pytalem ale nie uzyskalem odp ktora mogla by mi pomoc. Ni wiem do czego podłączyc dwa wolne kabelki z czego jeden jest na prawe kierunki a drugi na lewe Nie wiem wogole do czego je wczepic słyszalem ze jakos pod awaryjne ale dokladnie w ktorym miejscu cze moze jakos przy bezpiecznikach ,licze na szybką i fachowa pomoc ,dzieki za odp Ele gdyby nawet przy bezpiecznikach to jak ja mam wiedziec ktory i gdzie ?

Napisano

> dzieki ze mnie zlaliscie

Następny ! icon_rolleyes.gif

Daj se koleś na wstrzymanie nono.gif

Jeśli ktoś będzie wiadział to Ci odpowie.

To nie czat, żebyś mógł WYMAGAĆ odpowiedzi w czasie krótszym niż godzina screwy.gif

Napisano

ciepłym moczem zlosnik.gif

masz jakąś żarówke i troche kabelka ? jak nie to skombinuj zlosnik.gif

przylutj teraz do tej zarówki (12Voltowej) dwa kabelki jeden z kabelków podłacz pod mase samochodu, a drugi koniec bedzie Ci służył za sondę zlosnik.gif

1.

teraz rozbierz osłone kolumny kierownicy tak zebys mial dostep do wyłacznika świateł awaryjnych i kostek od przełaczników zespolonych przy kierownicy

2.

przekręć zapłon

3. włacz np lewy kierunek niech sobie mruga zlosnik.gif a ty sondą konektorkach w kostkach szukaj miejsca w którym twoja sonda też zacznie mrógac zgodnie z kierunkim. Jesli znajdziesz już to miejsce to włacz kierunek przeciwny jesli sonda nadal bedzie mrógac tzn ze to nie ten przewód i zaczynasz szukanie od

nowa

4.

przyjmuje ze znalazłeś już ten kabelek na którym twoja sonda mruga tylko przy właczonym kierunku w jedną strone ok.gif teraz teraz operacje szukania trzeba powtórzyć dla przciwnego kierunku ok.gif

i to co tu napisałem powinno Ci w zupełności wystarczyć zeby znaleść miejsca w które trzeba się wpiąć ok.gif

Napisano
  • Autor

dzieki teraz juz wiem wszystko a z tym ze tak wyskoczylem ,to sie tylko wkurzylem chyba wiecie jak to jest wszystko rozgrzebane z robota stoje bo nie wiem co i jak,dzieki pozdro

Napisano

czasem tak bywa ze nikt nie jest w stanie pomoc albo moze brak checi ku temu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.