Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Już wiem- potrzebny regulator ciśnienia paliwa do x16 xel.

Featured Replies

Napisano

Odnosnie mojego tematu "benzyna w dolocie x16 xel" Pragne donieść że wlnął regulator ciśnienia paliwa. Paliwo lekko sączy się z miejsca gdzie powinno być podcisnienie (zdjąłem przewód podciśnieniowy i tak sobie pojeździłem - oczywiscie wolny koniec przewodu zatkałem śrubką bo zasysało lewe powietrze i silnik lekko obrotami falował) Sprawa nie była prosta bo paliwo na ciepłym szybko paruje a wyciek nie jest wielki. Jednak na bank cieknie - przepuszcza przez membrane oddzielajacą podcisnienie od komory z paliwem. Sprawa nieco irytujaca bo ustrojstwo to we wszystkich samochodach bardzo żadko sie psuje. Połaziłem po sklepach ale do Opla to tylko w ASO radzili. Madry pan z ASO we Warszawie przez 10minut trzymał mnie na komórce i w końcu mówi że on ma tu "u siebie całą listwę paliwową i nie bardzo wie jak wyglada regulator cisnienia paliwa" -tzw. głąb z ASO. A wiec potrzebuje tego regulatora najlepiej - moze ktoś wie ,słyszał lub ma do x16 xel. Bo zawsze to taniej szukam. Słyszałem że to może kosztować powyzej 300zł. Znalazłem do Nexi ale raczej żaden inny nie bedzie pasować bo to wchodzi na oring w listwe paliwową a poza tym moze mieć inna charakterystrykę redukcji ciśnienia.

A może ktoś próbował wstawić membrane z czegoś i dało się te puszke z powrotem zaprasować? Na razie nie rozbieram bo jeszcze jeździ.

Dziekuje za poprzednie posty. mad.gif

Napisano

Witam.

poczytaj ten post >>> KLIK <<< może ci w jakiś sposób pomoże.

Napisano
  • Autor

> Witam.

> poczytaj ten post >>> KLIK

Serdeczne dzieki. To juz dużo wiem -a wiec - ASO zobacze ile w Warszawie zaspiewają cwaniaki a potem moze Krisb upusty jakie da.

Pozdrawiam z Wyszkowa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.