Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wsteczny:(

Featured Replies

Napisano

Otoz dzisiaj chcac szybko ruszyc na wstecznym chyba wycialem bieg frown.gif Powolutku da sie ruszyc i powolutku na tym wstecznym jechac, ale jak tylko troche gazu dam to skacze jak oszalaly, stuka i jakby sie blokowal frown.gif Skrzynia do wymiany czy same zebatki od wsteka da sie wymienic?

Napisano
  • Autor

Kurde pomozcie cos bo nie chce pieniedzy w bloto wywalic....

Napisano
  • Autor

Ponawiam moja prosbe...

Napisano

Mam tak samo. Na wstecznym trzęsie całą budą. Jedni mówią że to sprzęgło inni że poduszki... narazie dałem sobie z tym spokój. Nie szaleje na wstecznym zlosnik.gif

Napisano

> Mam tak samo. Na wstecznym trzęsie całą budą. Jedni mówią że to

> sprzęgło inni że poduszki... narazie dałem sobie z tym spokój.

> Nie szaleje na wstecznym

gdyby to była poduszka to tak myśle że wszystko by żle wchodziło a nie tylko wsteczny. ogólnie dziwny objaw może rzeczywiście coś w skrzyni ??

Napisano
  • Autor

Ale u mnie sie poprostu nie da jechacv na wstecznym frown.gif Przyznam sie ze strzelilem ze sprzegla na wsteku i da sie lekko toczyc na wstecznym a pod gorka chocby mala juz nie podjade bo sie blokuje frown.gif

Napisano

> Ale u mnie sie poprostu nie da jechacv na wstecznym Przyznam sie ze

> strzelilem ze sprzegla na wsteku i da sie lekko toczyc na

> wstecznym a pod gorka chocby mala juz nie podjade bo sie blokuje

A nie będzie to tak jak w 126p? Tam pod klapką w skrzyni gdzie wchodzi wodzik jest koło zębate pod ktorym jest na trzy śruby przyktręcona jakaś klapka. W maluszku te śruby lubiły się luzować i wtedy blokował się wsteczny i/lub 2gi bieg...

Pozdro

Napisano

HEJ

wink.gif MAM TEN SAM PROBLEMIK W MOIM CCS I U MNIE TO EWIDENTNIE PODUSZKI WYSZLY OD MOICH ZNAJOMYCH KTORZY TEZ MIELI CC DOWIEDZIALAM SIE ZE TO SIE ZDARZA W CIENKICH COS JAKBY WADA FABRYCZNA ALE FAKTYCZNIE PADAJA A CO SMIESZNE MOWIA ZE NAWET JAK SIE JE WYMIENI TO I TAK PO JAKIMS CZASIE SIE HISTORIA POWTARZA. A JA TAM NARAZIE JEZDZE TAK JAK JEST I NICZEGO NIE WYMIENIAM CHOCIAZ BARDZO DROGA TA CZESC NIE JEST TO DO POKI JEZDZI TO JEST OK smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.