Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dziwne (materiał sponsorowany przez Unilever)

Featured Replies

Napisano

Kiedy kupiłem renówkę przez pierwszy rok myślałem żeby ją natychmiast sprzedaćzlosnik.gif.

Przez następne parę lat myślałem o tym jaki samochód kupić po tym jak się ten zamortyzuje (jest na firmę).

Teraz nadchodzi ten moment że najlepiej byłoby go sprzedać i odliczać sobie następny (amortyzacja i eksploatacja samochodu to obok materiałów mój podstawowy wydatek w firmie) i..............................jakoś nie chce mi się go sprzedawaćzlosnik.gif.

Fakt - sprzedawcy wszystkich marek oprócz Toyoty wchodzą mi w cztery litery przy okazji każdej wizyty w salonie czy komisie. Proponują obniżkę ceny, mnóstwo wyposażenia dodatkowego, promocyjne ubezpieczenie itp. Byle tylko kupić u nich samochód.

Tyle że okazuje się że wbrew obiegowej opinii (a jak dotąd nie spotkałem ANI JEDNEJ pozytywnej opinii o megancezlosnik.gif) samochód okazał się po prostu rewelacyjny.

Jeśli odłożyć uprzedzenia i sugestie na różnych forach i spróbować spojrzeć obiektywnie okazuje się że :

- komfort jazdy jest zupełnie niezły

- ergonomia ujdzie

- koszty paliwa niewielkie (zwłaszcza że jeździ na LPG)

- koszty serwisu niskie

A poza tym wiem że jak wymieniałem rozrząd to nie zaoszczędziłem 100zł na wymianie pompy i nie muszę się zastanawiać czy ktoś to zrobiłzlosnik.gif więc w dziedzinie używanych też najlepszy okazuje się mójzlosnik.gif.

Wrażenie potęguje jeszcze to że kiedy rozmawiam o zostawieniu samochodu w rozliczeniu okazuje się że dostanę za niego grosze "bo tyle jest wart według naszego wszystko wiedzącego katalogu"zlosnik.gif.

Anyway - tak sobie chciałem pogadać.

Dziękuję za wyrozumiałość.

Napisano

Ja tylko się mogę pod tym podpisać.

Odpala, jeździ, hamuje i nigdy mnie nie zawiódł. Ale wszyscy dookoła wiedzą lepiej że jest gówno wart hehe.gif

Napisano

> Ja tylko się mogę pod tym podpisać.

> Odpala, jeździ, hamuje i nigdy mnie nie zawiódł. Ale wszyscy dookoła

> wiedzą lepiej że jest gówno wart

a ja do tego moge dopisac mojego ojca

przez 130kkm autko mialo wymieniane co nalezy(cewki byly denso biglaugh.gif) + padnieta sonde lambda (nic sie nie dzialo ale palil 1l wiecej i mial spaliny brzydkie)+ wydech ostatnio (chcielismy sam koncowy ale jak zobaczylem ze 2 sa za 200 zl wzielismy tez srodek)

kiedy autko dostalo w tylek zastanawialismy sie nad wzieciem czegos nowego ale jednak megi jest niezawodna i darzymy ja ogromnym sentymentem. ja dla siebie szukam uzywki clio z silnikiem 1.4/1.6 16v bo sie przekonalem ze nic tylko lac i jezdzic

Napisano

A ja to wam zazdrosze takiego auta , moja megi w ciągu pierwszych 6 miesięcy była 9 razy w serwisie , 2 razy na lawecie , dobrze że ostatnio już jej lepiej....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.