Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POMOCYYYYYYYY !!!!!!!

Featured Replies

Napisano

Panowie potrzebuje pilnie pomocy w moim CCS'ie. Ukrecilem przez przypadek srube ktora przytrzymuje przewody paliwowe w baku. Jest tam taka blaszka ktora jest przykrecona na jednej srubie i dociska przewody !!! Wyjalem juz cala pompe ale okazalo sie ze ta sruba jest zatopiona w tym calym plastiku. Jak to teraz naprawic bo mam uziemione auto a go potrzebuje. Da sie to jakos przewiertac i dac nowa srube na jakiejs gumowej uszczelce?? Nie wiem co robic. HELPPP !!!!

Napisano

jak juz gwint spitoliles to moze przewierc go na wylot wyjmij plywak przytrzymaj sobie nakretkie od spodu i przykrec te przewody a potem poprosu wsadz plywak moze powinno pomoc

Napisano
  • Autor

Dobra temat juz nie aktualny. Udało sie to uratować. Wyjąlem cala pompe w raz z tym plastikiem, rozwiercilem te srube i wsadzilem troszke mniejsza tzn M5 zamiast M6 i na cieplo ja wkomponowalem w ten plastik tak co by sie nie obracala. Do tego zalalem ja cala poxipolem i trzyma lepiej niz nowa no i do tego jest to szczelne. Teraz to szybciej plastik polamie niz wyruszam te srube.

A zaczelo sie od tego ze cieklo mi na przewodzie paliwowym bo ze starosci pekl ten malutki oring ktory tam jest i chcialem go wymienic. Na szczescie udalo sie.

Na przyszlosc nie dociagajcie zbyt mocno tej sruby bo jest bardzo slaba.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.