Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co potrzebuje do montażu nowego radia

Featured Replies

Napisano

Witam w piatek kupuje nowe radio JVC! mam brave z 96 r Wersja S i stąd moje pytanie jaką kostkę iso potrzebuje bo z tego co wiem nie podłącze radia na tych kabelkach co mam seryjnie prosze najlepiej o link z allegro z góry dziekuje smile.gif

Napisano

> Witam w piatek kupuje nowe radio JVC! mam brave z 96 r Wersja S i

> stąd moje pytanie jaką kostkę iso potrzebuje bo z tego co wiem

> nie podłącze radia na tych kabelkach co mam seryjnie prosze

> najlepiej o link z allegro z góry dziekuje

jak wymieniasz radio fabryczne na inne, musisz mieć ramkę montażową, a radio fabryczne z tego co pamiętam ze swojej maryśki ma isową wtyczkę. Ale i tak lepiej posprawdzać który przewód do czego żeby nie było niespodzianek

Napisano

Prawdopodobnie bedziesz potrzebawal jeszcze zlaczke antenowa.

Napisano

> Prawdopodobnie bedziesz potrzebawal jeszcze zlaczke antenowa.

tak to wyglada -> qqqqqqqqqqqqqqqqqq1rc0.jpg

Napisano

> Witam w piatek kupuje nowe radio JVC! mam brave z 96 r Wersja S i

> stąd moje pytanie jaką kostkę iso potrzebuje bo z tego co wiem

> nie podłącze radia na tych kabelkach co mam seryjnie prosze

> najlepiej o link z allegro z góry dziekuje

Potrzebujesz ramke i nic wiecej! JVC daje wszystko w kpl co jest potrzebne zeby.GIF Ewentualnie przejscie antenowe ktore kosztuje 5 PLN! Zmienialem dwa tygodnie temu wlasnie na JVC wiec jestem w temacie zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopaki w piatek bedzie nowe radyjo, przejściówka radiowa juz kupiona smile.gif i mam pytanie z tyłu jest instalacja do głosników czy jej nie ma ?? bo są kable tylko nie wiem czy od tego(mysle raczey ze to od głośników) a i mam tez juz ramke montażową i maskownice smile.gif

Jak kupie głosniki to bedą mi działały od razu po podpieciu do kabli czy musze coś kombinować :> ?? pozdro

Napisano

> Dzięki chłopaki w piatek bedzie nowe radyjo, przejściówka radiowa juz

> kupiona i mam pytanie z tyłu jest instalacja do głosników czy

> jej nie ma ?? bo są kable tylko nie wiem czy od tego(mysle

> raczey ze to od głośników) a i mam tez juz ramke montażową i

> maskownice

> Jak kupie głosniki to bedą mi działały od razu po podpieciu do kabli

> czy musze coś kombinować :> ?? pozdro

O ile mi wiadomo to z tylu fabrycznie instalacja nie byla robiona! Osobiscie odradzam glosniki z tylu! No chyba ze! Ale mialem w innym aucie i uwazam ze bez sensu takie rozwiazanie jesli nie robisz dyskoteki na kolach 270751858-jezyk.gif

ps. Uzupelnij profil zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Nie robie dyskotek w aucie ale lubie nie raz włączyć coś głosniej smile.gif skoro nie bylo instalacji to po co są te kable ??? a i drugie pytanie mam głosniki na desce rozdzielczej i wydaje mi sie ze one nie działają ?? mialem wersje S czyli to biedne radio!i głosniki nie działaja przez to radio czy przez to ze mialem takie bidne radyjko ??

Napisano

w desce rozdzielczej kolego są tylko tweetery, albo ich nie ma... w drzwiach przednich masz głośniki standardowe, albo też ich nie masz.. 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

jak nie mam jak mam 270751858-jezyk.gif czyli w wersji S są tylko dwa głośniki w drzwiach i nic więcej ?? nie ma też instalacji głośnikowej ? jezeli tak to niech mi ktoś to potwierdzi i można zamknąć temat!

Napisano

ADAPTER bo nie siegnie kabel z tylu ,zobaczysz,zrobisz na sile to przy jakims wiekszym dolku wyrwie z radia,wiec potrzebujesz adaptera w kazdym sklepie muz,czy z czesciami dostaniesz gdzie np maja radia do aut, ramke,i ewentualnie maskownice,jest u dwoch w klubie co maja zestawy.Marek T i Tomec

Napisano
  • Autor

Jestem troche nie wyspany zeby.GIF(bo po nocce jestem) także prosze jaśniej adapter do czego ??bo nie rozumiem pozdro

Napisano

> ADAPTER bo nie siegnie kabel z tylu ,zobaczysz,zrobisz na sile to

> przy jakims wiekszym dolku wyrwie z radia,wiec potrzebujesz

> adaptera w kazdym sklepie muz,czy z czesciami dostaniesz gdzie

> np maja radia do aut, ramke,i ewentualnie maskownice,jest u

> dwoch w klubie co maja zestawy.Marek T i Tomec

JVC daje adapter w komplecie! Przynajmniej w KD-G321 zakupionym w MediaMarkt był smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.