Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

blacha,listwy itp:...

Featured Replies

Napisano

witam.

ostatnio wychodze sobie z roboty na parking i patrze a tu jakis $%#^$ za$%^ny wgniotl mi prawe tylnre drzwi.jakies 2 -3 cm pod sama listwa na calej dlugosci drzwi. lakier jest zarysowany , lekko blacha wgieta ale nic nie odprysnelo i nie peklo. teraz pytanie

jak sciagnac listwe bo troche wgieta jest, 2 czy pukaja lekko od srodka drzwi w blache (oczywiscie po demontazu tapicery) mlotkiem gumowym i z podlazona dodatkowo guma moze odprysnac lakier? i trzecie pytanie ile moga kosztowac ewentualnie nowe listwy badz moze ktos sie orientuje ile stoja na szrotach

dzieki za wszelkie infoo.

Napisano

Jezeli wgniecenie jest bez ostrych krawedzi to delikatne pukanie od srodka(ale naprawde delikatne i bardzo wolne) powinno dac efekt.Ale jezeli wgniecenie ma ostrą krawedz na brzegach albo w srodku to napewno lakier odprysnie...tyle wiem z wlasnego doswiadczenia.

Napisano

Listwa jest klejona, wiec najlepiej będzie wziąć suszare w łapy i powoli ściągać, powinno zejść bez problemu.

Napisano
  • Autor

> Jezeli wgniecenie jest bez ostrych krawedzi to delikatne pukanie od

> srodka(ale naprawde delikatne i bardzo wolne) powinno dac

> efekt.Ale jezeli wgniecenie ma ostrą krawedz na brzegach albo w

> srodku to napewno lakier odprysnie...tyle wiem z wlasnego

> doswiadczenia.

wgniecenie jest lagodne i nie ma zadnych zalaman ani krawedzi - po prostu zaglebienie

Napisano

No pieknie, a mi ktos zaj...tralala listwy z asterki. Cala prawa strona auta zostala ogolocona z listw (byly to jeszcze oryginaly z chromowanym napisem GLS). Nie wiem po co komu takie listwy? Slady na aucie wskazuja na to, ze listwy niepoddaly sie bez walki. Prawdopodobnie daly sie zdjac juz jako powyginane. Szyny listew zostaly na drzwiach, niestety nienadawaly sie juz do uzytku/reanimacji i je zerwalem. Na allego kupilem zestaw listw na cale auto. Byl to wydatek 60 zl. Jak by ktos potrzebowal listwy na lewa strone auta to odsprzedam za 30 zl ;-). Listwy swietne jakosciowo i trzymaja jak diabel soltysa.

Wiecie wogole gdzie ukradli te listwy? Pod sadem rejonowym w Wejherowie (mialem tam staz). Omijacie Wejherowo szerokim lukiem! Dobrze ze juz nie musze tam jezdzic i mam nadzieje ze wiecej zadne listwy z auta nie znikna.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.