Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podświetlenie zegarów

Featured Replies

Napisano

Witam,przepaliła mi sie któraś żarówka od podświetlenia zegarów i nie świeci mi równiez cześciowo podswietlenie przełaczników tych od sterowania nawiewami.Chce przy jednym rozbieraniu po wymieniac od razu wszystkie i moje pytanie:jakie żarówki i ile jest w podswietleniu zegarów a ile przy podswietleniu tych przelacznikow.Z góry wielkie IThankYou.gif za informacje

Napisano

> Witam,przepaliła mi sie któraś żarówka od podświetlenia zegarów i nie

> świeci mi równiez cześciowo podswietlenie przełaczników tych od

> sterowania nawiewami.Chce przy jednym rozbieraniu po wymieniac

> od razu wszystkie i moje pytanie:jakie żarówki i ile jest w

> podswietleniu zegarów a ile przy podswietleniu tych

> przelacznikow.Z góry wielkie za informacje

===============================

To ci powinno pomoc

kliken

Napisano

W zegarach są cztery żarówki. Nie wiem, czy to jakiś standard, najlepiej pójść do sklepu i zapytać. To takie żaróweczki od razu z plastikową oprawką. Oznaczenie na nich to 12/2.0 (jak sądzę 12V/2.0 Watt). Do kontrolek na desce są podobne, ale mniejszej mocy - 1,2 oraz 1,5. I jeszcze jedno. Właśnie przed chwila skończyłem wymianę żarówek na zegarach: to, że nie świeci, nie oznacza, że jest przepalona. U mnie jedna przestała coś stykać. Po pogmeraniu znów zaczęła. A wyciąganie deski to koszmar. Tam wszystko jest na styk i nie ma miejsca do manewru. Łapy mam całe poobcierane wrrr.gif

Pozdrawiam

Napisano

... tak... i ta linka prędkościomierza... A może mi ktoś powiedzieć czemu żarówka od ładowania akumulatora jest wesją aż 3 watową??? Zupełnie nie rozumiem tego rozwiązania!

Napisano

podzielę się z Toba opinią mojego elrktryka , coś mi mówił ( jestem nieukiem z elektryki) że ta zaróweczka nie jest do ozdoby tylko ze wzbudza coś tam i alternator ładuje na wolnych obrotach i podaje mniejsze prądy do regulatora ... wiem że nie zwracałem uwagi na to czy sie pali ta kontrolka czy nie i kosztowało mnie to wymianę regulatora (diód) i nowy akumulator . teraz już patrzę na tą kontrolke smile.gif

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.