Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jesienna mechaniczna chandra Unolota....

Featured Replies

Napisano

Hello. I jak co miesiąc musze wydac kasę na auto crazy.gif Do zrobienia hamulce: lewy przod nieblokuje koła, prawy tyl nie hamuje. Poduszka pod slinikiem do wymiany od strony prawego błotnika, wachacz skrzypi frown.giffrown.gif ja mam pecha:-(((((((((( Mialem jezdzic - dorobic sobie po godiznach w pizzerii ale więcej włoże kasy w to auto niż bym zarobił..... mam ktoś dla Mnie lepiej płatną robote??? wink.gif pozdraiwam. A jak wasze Unoloty znoszą jesień?? też mają taką chandrę mechaniczną?? spineyes.gif

Napisano

moj ( tfu tfu ) bez zarzutow zeby.GIF

Napisano

> Hello. I jak co miesiąc musze wydac kasę na auto Do zrobienia

> hamulce: lewy przod nieblokuje koła, prawy tyl nie hamuje.

> Poduszka pod slinikiem do wymiany od strony prawego błotnika,

> wachacz skrzypi ja mam pecha:-(((((((((( Mialem jezdzic -

> dorobic sobie po godiznach w pizzerii ale więcej włoże kasy w to

> auto niż bym zarobił..... mam ktoś dla Mnie lepiej płatną

> robote??? pozdraiwam. A jak wasze Unoloty znoszą jesień?? też

> mają taką chandrę mechaniczną??

hmm.gif To chyba nie ten kącik skromny.gif

Napisano

> To chyba nie ten kącik

To podpowiedz jaki biglaugh.gif

A tak juz na temat, niestety mój Uniaczek już dostał chandry. Czasami nierówno pracuje na wolnych obrotach a czasami jest w porządku, czasami nie ma normalnie mocy ( pedał gazu w podłodze a on na 4 biegu max 100km/h wyciąga ), krztusi się np na 2 biegu przy przyspieszaniu a czasami jedzie normalnie. Nie wiem. Hamulce odpadają, wymienione klocki, przeczyszczone zaciski ( z powodu hamulców nie pracował by nierówno na wolnych obrotach ), przewody mają 2 tygodnie, 4 tygodnie filtr paliwa, może świece ( 16 000 km na nich zrobione, tak szybko by już niedomagały ?? ), kopułka i palec mniej niż rok ( poprzednia kopułka z palcem była sporo dłużej ). Może moduł na aparacie zapłonowym ??, może pompa paliwa się gdzieś przytyka ??, może to wina cewki ?? Nie wiem, wydech nie jest niczym przytkany ( tak się wydaje po wstępnych oględzinach ). Co to może być ?? niewiem.gif

Uniak nie ma instalacji gazowej bo jakby miał to każdy mechanior brał by się najpierw za instalację gazową, a tak nikt do końca nie jest pewien. Komputer niby żadnych poważnych błędów nie wskazał, przezornie został zresetowany. Po tym jak było tak jest ( czyli raz jest dobrze a raz nie za bardzo ). Może komuś chciało się to wszystko czytać i coś mi doradzi. hmm.gifzlosnik.gif

Napisano

hmm.gifA gdzie w 1.4 jest moduł na aparacie zapłonowym biglaugh.gif

A teraz poważniej...

A weź zdejmij pokrywę zaworów i zobacz jak wyglądają krzywki na wałku rozrządu, miałem kiedyś taki ciekawy problem, że auto ledwo się poruszało - pojechałem na "kompa" do ASO angryfire.gif i patałachy guzik stwierdzilły...

Myślę , może sprawdzę luz na zaworach - a tam na wałku krzywek dwóch brakuje icon_eek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.