Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kierownica w F-ce

Featured Replies

Napisano

Ciekawi mnie czy ktoś obszywał kierownicę w F-ce skórą>Jeżeli tak to proszę o foto smile.gif

Napisano

> Ciekawi mnie czy ktoś obszywał kierownicę w F-ce skórą>Jeżeli tak to

> proszę o foto

proszę zlosnik.gif , skóra firmy Jacky , zakładanie bez zdejmowania kierownicy ok.gif

277689643-IM000480.JPG

post-10906-14352475102979_thumb.jpg

Napisano

Czesc,

piekna... slinka.gif mozna prosic o namiary w necie lub chociaz cene ?

moja oryginalna ma juz pelno kropek w skorze i strasznie mnie to wkurza. W dodatku na samej gorze, widocznie tez ktos lubil jezdzic jedna reka, jak ja wink.gif

pozdro

Adiz

Napisano

w dotyku może jest i miła ale wyglądądem nie przyciąga uwagi.

Napisano

Ja mam taka od http://allegro.pl/item135215822_skorzany_pokrowiec_na_kierownice_vw_opel_audi.html mam juz ja od 2 miesiecy i jest oki. Moja stara naturalna skóra na kieorwnicy sie przetarła i kupiłem cos takiego. Lezy idealnie jakby w orginale wyszla z fabryki < i jeszcze przy okazji mieszki wymieniłem>

Na tym zdieciu co to dal kolega wyzej albo mi sie wydaje albo zle podal wymiar przekroju poprzecznego bo troche nie dociagniety ten pokrowiec na szwach zeby.GIF

Napisano

Dla mnie to za ladnie nie wyglada...

Kuknij na to:

LINK

Mysle wlasnie zeby sobie kupic do swojej Asterki icon_rolleyes.gif

A mierzyl ktos z was kierownice przed zakupem skory? Jakie wam wyszly wymiary? Pozdro

Napisano

A dajcie spokój z tymi pokrowcami na siedzenia, na kierownice, to tak jakbyś wolał za gatki, a nie za gołe ciało.

Napisano

> A dajcie spokój z tymi pokrowcami na siedzenia, na kierownice, to tak

> jakbyś wolał za gatki, a nie za gołe ciało.

Jak chcesz bez gatek to zdemontuj calkiem mierownice a tam bedize goły pret ktory ci sie napewno spodoba i bedizesz zadowolony 270635636-JUMP2.gif

Jesli pokrowiec dobrze lezy < nie chwalac sie tak jak u mnie:) > to kierownica jest lepsza niz ta orginalna powycierana po przejechaniu 200 000 km cool.gif

Napisano

Ja zalozylem sobie skórzaną kierownicę z corsy:) Trochę jest mniejsza ale bardzo wygodna i calkiem niezle wygląda...

Tylko zakladac musialem trzy razy bo chociaz wszystko wczesniej mierzylem, oznaczalem, to i tak podczas jazdy okazywalo się, że nie jest prosto... Ale metodą 'na oko' (trzy zabki w lewo, potem jeden w prawo) w końcu trafiłem i jest ok:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.