Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głośniki F tył 3D

Featured Replies

Napisano

Cześc

Jaki tam jest rozmiar głosnika bo bym chętnie zmienił a nie mam akurat auta w pobliżu żeby zmnierzyc

Co Państwo polecaja ? Tylko bez przesady ....

Pozdro

Napisano

135mm tam jest. Cudów po tych głośnikach bym się nie spodziewał, choć ktoś pisał, że wrzucił tam 135 PowerBassa i grają przyzwoicie. Sam mam Alpine po poprzednim userze i kulawo grają 270751858-jezyk.gif

Napisano

powie mi ktoś czy wejdą tam takie głośniczki i czy będzie można je zamontować bez żadnych przróbek

01010766.JPG

Napisano
  • Autor

> powie mi ktoś czy wejdą tam takie głośniczki i czy będzie można je

> zamontować bez żadnych przróbek

no cudów się nie spodziewam ale chciałbym choć trochę to poprawić .Andre a co to za cuda wyszperałeś?

Napisano

> no cudów się nie spodziewam ale chciałbym choć trochę to poprawić

> .Andre a co to za cuda wyszperałeś?

A nic nadzwyczajnego, Zwykłe głośniczki 135mm firmy Boschmann. Zamawiałem bratu tej Boschmany tyle że 6x9 za 120zł i musze powiedziec że bardzo mile nas zaskoczyły (samo radio 4x50 i ładnie grało) a te 135mm są po 70 zł komplet. Wiadomo.... rewelacji jakiś nie będzie ale 12 letni fabryczny głośnik z nowym radiem JVC 4x50 nie daje już rady i pierdzi na głąbszym basie//

Napisano

własnie ukończyłem montaż głośników 130mm firmy DAX. Głośniki nie drogie, namęczyłęm się z montażem ale gdy włączyłem radyjko, zasiadłem z tyłu odrazu lepiej się poczułem. Najwidoczniej stare głośniki były mocno zuzyte bo nowe naprawdę dobrze grają. Jeszcze tylko przód (tym razem coś lepszego) wygłuszyc i styka dla mnie. yay.gif

Napisano

zainteresuj się lepiej GMS (minimalistycznie), może być Tonsil, TVM Tesla, ale proszę Cię nie boschmana, przecie to nie gra, to chałasuje

Napisano

wiem że gdybym dołożył kilka dyszek więcej miałbym Blaupunkta, lub pionnera ale mi takie do słuchania muzyki wystarczą. Nie narzekam. za tą kasę wolę kupic coś dla siebie a nie ładowac w samochód.

Napisano

Głośniki Pionka to tragedia... chyba że te z wyższej półki.

Miałem 10cm jedne z tańszych, 13 też i kolega ma jajka 6x9(jedne z najdroższych)

Wygląda to tak że te jajka za 300zł grają podobnie do moich alpinów za 170zł.

W sumie na mały portfel najlepiej kupić jajka i wsadzić w półkę - z dużego głośnika o wiele łatwiej uzyskać głębszy bas niż z takiego 13cm

a cena zupełnie taka sama....

co do blaupunkta mam z przodu jakies za 200zł i jest ok

pozdr

Napisano

a jaki rozmiar glosnikow wchodzi w drzwi ??

Napisano

16cm lub 16,5cm

Napisano

> 16cm lub 16,5cm

i ostatnie pytanie z typu lamerskich

czy problem z instalacja przy roznicy 13 (16) a 13,5 (16,5)

znaczy czy jak kupie 130 i bede chcial zalozyc na tyl to bede musial kombinowac z dziurkami na sruby ??

Napisano

przód da się dopasować ale czy tył niewiem.gif ale jak pokombinujesz to wszystko się zmieści biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.