Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotel kierowcy!? Help!?

Featured Replies

Napisano

Witam,

Zaczyna mi sie ruszać coraz bardziej w przód i tył, jest to niedagodność w trakcie jazdy a szczególnie przy hamowaniu.

Ale do tematu:

Ma ktoś foto gdzie go odkręcić, jak zdjąć tapicerke jeżeli trzeba i gdzie go pospawać to najważniejsze?? Była często o tym mowa na forum, ale czy może ma ktoś albo może zrobić foto, aby wszystko było widoczne?? Dodam, że na pewno nie rusza się na szynach i są one dobrze przykręcone, tylko gdzieś dalej. Powiedzcie co i jak i wrzućcie fotki blagam.gif

Napisano

żeby wyciągnąć fotel odkrecasz tylko te 4 śrubki imbusowe (chyba 6) z przodu i z tyłu i fotel masz wyjęty; te luzy tez mam u sibie, gdzies był taki wątek nie tak dawno, ja u siebie patrzylem i tez ewidetnie nie widać jakiegos miejsca z duzym luzem, ale jak ktoś pisał w tamtym wątku to szyny sie jakoś rozginają czy cos można cos podklepać tyle że na długo nie starcza,

poszukaj tamtego wątku, a jak naprawisz daj znac smile.gif ja narazie odpuściłem to sobie

Napisano
  • Autor

Dzięki bardzo, jutro się zabiorę za pospawanie... A tak patrząc na to zdjęcie ze spawem to to jest centralnie na zgięciu fotela tak?

Napisano

To masz połamane oporacie czy luzy na fotelu? bo to 2 rózne sprawy

Napisano

> Dzięki bardzo, jutro się zabiorę za pospawanie... A tak patrząc na to

> zdjęcie ze spawem to to jest centralnie na zgięciu fotela tak?

tak i nie trzeba było ściągać obić palacz.gif

ale co jest u Ciebie niewiem.gif

Napisano

hej. mnie tez sie buja fotelik i dzis albo w poniedzialek bede to robil. jak chlopaki pisali 4 srubki i fotel wyjety, u mnie sie nit poluzowal taki na srodku fotela od spodu i trzeba go zakuc ponownie zeby fotelik sie bujac przestal zlosnik.gif no i jestem po zbijaniu fotela do kupy zlosnik.gif sie okazalo ze wiecej niz jeden nit sie obluzowal. zamenilem nity na sruby 8mm stozkowe i mam po klopocie nic sie nie buja zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.