Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

na co zwrocic uwage przy kupnie polo????

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich:)

zdecydowalem sie na zakup vw polo okularnika rocznik 03 lub 04 z silnikiem benzynowym 1.2 lub 1.4.

i moje pytanie na co zwracac uwagę przy kupnie tego auta, co jest jego slaba strona, gdzie zagladac na co uwazac? prosze o podpowiedzi:)

z gory dziekuje wszystkim.

Napisano

> Witam wszystkich:)

> zdecydowalem sie na zakup vw polo okularnika rocznik 03 lub 04 z

> silnikiem benzynowym 1.2 lub 1.4.

> i moje pytanie na co zwracac uwagę przy kupnie tego auta, co jest

> jego slaba strona, gdzie zagladac na co uwazac? prosze o

> podpowiedzi:)

> z gory dziekuje wszystkim.

Jak przy kazdym aucie- standardowo, czy nie bity (przykurz przy wklejanych szybach, roczniki szyb, sruby przednich blotnikow czy odkrecane, spasowanie, roznica odcieni lakieru, czy pod swiatlo nie ma rys na zaprawce od papieru sciernego, itd itp) poprzelaczaj biegi, sprzeglo powinno jak w masło wchodzic, poopuszczaj szyby, zobacz jak chodza, jak jest szyberdach koniecznie otworz do konca, sprawdz czy koła nie sa cofniete, czy dzialaja wycieraczki i inne elektryczne urzadzenia, czy plynnie chodzi kierownica, czy pod wykladzina bagaznika jest naklejka ze specyfikacjami pojazdu- rodzajem silnika, nr nadwozia itd i czy lakier w bagazniku jest pod kolor nadwozia i blyszczacy czy wyglada na niedomalowany i czy podloga nie jest pofaldowana (jak jest caly w kolorze to moze oznaczac ze byl malowany)...

Jak sprowadzony z francji to dobrze sie przyjrzyj podlodze czy nie byl podtopiony tongue.gifwink.gif

Napisano

> Witam wszystkich:)

> zdecydowalem sie na zakup vw polo okularnika rocznik 03 lub 04 z

> silnikiem benzynowym 1.2 lub 1.4.

> i moje pytanie na co zwracac uwagę przy kupnie tego auta, co jest

> jego slaba strona, gdzie zagladac na co uwazac? prosze o

> podpowiedzi:)

> z gory dziekuje wszystkim.

Warto byłoby sprawdzić zbieżność i geometrię kół no i wjechać na kanał i zajrzeć pod spód auta. Może i podjechać do ASO i podłączyć sie pod komputer i sprawdzić czy nie wywala jakiś błędów. jak kupowałem Ibizę to tak zrobiłem i np. okazało się, ze sonda lambda jest na wykończeniu. Postanowiłem tez podjechać na stacje diagnostyczną i sprawdzic auto na szarpakach, sprawdzałem też hamulce. Zapłaciłem za to wprawdzie 100 pln ale wiedziałem juz o autku nieco więcej. Z reszta każdy sprzedający auto, jeśli nie będzie miał nic do ukrycia beż problemu zgodzi sie na wycieczke do warsztatu, tak że warto to zaproponowac chociazby po to aby sprawdzić reakcję właściciela pojazdu. 30.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.