Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OMP czy Novitec?i tak aż do znudzenia...

Featured Replies

Napisano

znowu springi zlosnik.gifCo wybrać,Novitec -50/50 dedykowane do CCS-a które notabene posiadam czy może przesiąść się na OMP teoretycznie -40/40 też dedykowane do CCS-a? hmm.gifNa novitecu równo siada,dość dobrze wybiera nierówności ale niestety jak dla mnie auto jest za wysokie frown.gifzlosnik.gifOMP w katalogu ma mniejsze obniżenie,ale z praktyki wiem ,ze siada duzo niżej.I teraz mam dylemat,nie chce wdepnąć coś grząskiego bo boję sie,że po założeniu OMP nie będzie niżej,a zrobi się jeszcze motorówka bo OMP ma do tego tendencje no.gifA może kupić niemieckie jacky czyli FK -70/50 i problem z głowy?Tylko,że dostepność na naszym rynku jest znikoma zlosnik.gifDocelowo spingi mają być na delphi pzm-1 ok.gifZ góry dziękuje za każdą sugestie pozdrawiam ok.gif

Napisano

zamotales troche ale spoko zlosnik.gif

Fk 70/50 wyglada i jezdzi ok.gif

tyle ze na nasze drogi to juz lekko za duzo tongue.gif

OMP mialem rok temu 40 do SCS siadlo 60/70 badz jakos tak wiec tongue.gif teraz mam -50i calosc siedzi dobrze rowno i fajnie OMP jest miekka sprezynka zlosnik.gif ot to tyle

jak chcesz fajnie montuj FK zlosnik.gif

Napisano

oo panie wreszcie zmieniles zdanie i chcesz byc twardy ? zlosnik.gif

-70 fajnie wyglada ale zebys pozniej nie plakal ze urwales miske na torowisku biglaugh.gif

ja bym zostal przy novitecu ok.gif

Napisano
  • Autor

> oo panie wreszcie zmieniles zdanie i chcesz byc twardy ?

> -70 fajnie wyglada ale zebys pozniej nie plakal ze urwales miske na

> torowisku

> ja bym zostal przy novitecu

jesli omp są miekkie to dobrze by się zachowywały przy pzm-1.Swoja droga FK tez są miekkie więc sam juz nie wiem confused.gif Jesli nie uda mi się załatwić OMP w dobrych pieniądzach albo FK nikt mi nie sprowadzi to chyba pozostanę przy novitecu chociaż przy 175/50 przód wyglada tragicznie crazy.gif

Napisano

ja mam springi OMP -40 od CCS i widziales jak na nich siedzi, na pewno nie sa ciete, auto stoi w fajnym klinie! dla mnie sa w sam raz - nie za twarde i nie za miekkie, przy tym genialnie wybieraja nierownosci, nie jezdzi sie jak taczka! z tym ze ja mam dzadkowe amorki, nie wiem jak bedzie z PZM-1!

na FK sie tez kawalek przejechalem, byly tam amorki takie mniej wiecej jak u mnie i robia dobre wrazenie, choc jechalem tylko kawalek i nie za szybko, wiec za duzo nie powiem!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.