Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reset kompa, zero pamięci kluczyków i w ogóle

Featured Replies

Napisano

Oto co mi się przytrafiło: smutne2.gif

Razu pewnego, po zatankowaniu gazu i ujechaniu ok. 300m zgasł mi punciaczek. Po kilkukrotnych próbach odpalenia, za każdym razem gasł po ok. 40sek. +/- 10s W końcu nie zgasł. Przez tydzień spokój. Po tygodniu to samo- ledwo dojechałem do domu: 40 sek. jazdy, luz, odpalanie, i znowu 40 sek. jazy z omijaniem większych skrzyżowań Poztanowiłem następnego dnia pojechać do Serwisu oslabiony.gif Wstalem rano, odpaliłem i... ok.gif Skoczyłem do miasta pozałatwiac sprawy, wróciłem do autka no i no.gif ZERO mozliwości odpalenia. Cały czas zapalona kontrolka KeyCode oraz zero sprawdzania wtryskiwaczy czy pompy... AMEN angryfire.gif Po 2 godzinach odczekiwania, poruszania wszelkimi kablami, próbach odpalenia kluczykiem zapasowym i w końcu kluczem "matką" zdecydowałem się poprosić kolegę o holowanko. Podczas holowania, po ok. 3 min. odpaliłem (zgasł KeyCode) i ostatnie metry do Serwisu zajechałem o własnych siłach. No i w skróce: Po examinerze stwierdzono totalny reset komputera - stracił dane nt kluczyków i traktował je jako obce. Co było przyczyną?? swiety.gifElement instalacji gazowej odpowiadający KASOWANIU błedów z komputera bokser.gif Koszt niewielki, bo instalacja na gwarancji, ale w serwisie za diagnozę mnie skroili icon_rolleyes.gif To tyle- jeśli ktoś ma LPG i będzie miał takie objawy- niech wie oslabiony.gif

Napisano

A to nie masz bajeru takiego jak PII? Trzeba w takt migania kontroli odpowiednio naciskac pedal gazu - i tak cala kombinacje cyferek kodu smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Nie sprawdzałem na szczęscie smile.gif

Napisano
  • Autor

> A to nie masz bajeru takiego jak PII? Trzeba w takt

> migania kontroli odpowiednio naciskac pedal gazu -

> i tak cala kombinacje cyferek kodu Nie

> sprawdzałem na szczęscie

Ano musisz wiedzieć, że w PI tez tak jest - ale jak całkiem komp wyrzuci Ci kluczyki z pamięci, to nie ma żadnego migania:)) Miałem tą kartę kodową przy sobie ale nic z tego. To działa ale przy innych usterkach icon_eek.gifpalacz.gif

Napisano

Moje klopoty z kompem w P I tez byly konkretne, po prostu podczas jazdy gasl, i nikt nie wiedzial dlaczego. I nie bylo happy endu, ASO nic nie znalazlo, raz zakodowalo mi kluczyki :-) chyba dla picu, a punto uzdrowilo sie samo. Ale nawet raz probowalem wczytac kod z kart za pomoca gazu i dupa :-( Po kilku probach ( a trwa to dlugo ) wnerwilem sie a auto samo odpalilo. Od tego czasu minelo 30tys. i narazie cisza, ale jak widze czasem zapaljace sie "kode" to mam dreszce (chyba Bill pisal im soft, podlacz monitor od kompa a bedzie niebieski ekran) eeeeh.

Napisano

> (chyba Bill pisal im soft, podlacz monitor od kompa a bedzie

> niebieski ekran)

I komunikat "Punto wykonało nieprawidłową operację i nastąpi jego zamknięcie. Skontaktuj się z ASO" zlosnik.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.