Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak sprawdzic cisnienie paliwa

Featured Replies

Napisano

no i tak panowie, podjechalem do 3 warsztatow, a kolesie mowia ze zegara to nie maja do mierzenia. jeden koles odpiol przewod dolotowy do listwy wtryskowej i mowi "e no sika paliwko pompa dobrza" - KURDE TYLE TO JA SAM ROBILEM. teraz zachodze w glowe jak ja mam zobaczyc czy cisnienie jest na odpowiednim poziomie ? bo to ze sika to nic nie znaczy. chlopaki zapodaja pompki spi do mpi i auto sika paliwem na oko dobrze ale nie jedzie zlosnik.gif aha jeszcze jedno z regulatora cisnienia paliwa bena mi nie leci(czyli raczej membrama nie walnieta), auto nie odpala na benie i w tej pierwszej chwili jak przekreca sie zaplon to pompa pompuje na full a potem cichnie u mnie caly czas nawala na full. ale okazalo sie ze jak odkrecilem przewod dolotowy do listwy i zeszlo cisnienie to po skreceniu przewodu autko odpalilo dobrze i jechalo ze 3 km az znowu zgaslo i juz nie odpalilo. motor jest mpi.

Napisano
  • Autor

nie mam a nikt mi nie chce sprawdzic w warsztatach

Napisano

> nie mam a nikt mi nie chce sprawdzic w warsztatach

to trzeba sobie kupic albo szukac innego warsztatu bo palcem nie psrawdzisz

Napisano
  • Autor

wiem ze palcem nie sprawdze !!! szukam od rana tego zakichanego zegarka

Napisano

> wiem ze palcem nie sprawdze !!! szukam od rana tego zakichanego

> zegarka

niewierze niechca ci sprawdzic??? w kazdym warsztacie jest takie cos, daj mechanikkowi borwarka to napewno ci sprawdzi:)

Napisano
  • Autor

chlopie ja podjechalem do 3 warsztatow napisalem i chcialem zaplacic jak czlowiek a nie na browarka dawac i nic sie nie da zalatwic , nikt na nic czasu nie ma albo sie im nie chce

Napisano

> wiem ze palcem nie sprawdze !!! szukam od rana tego zakichanego

> zegarka

ja w przewod osemke wkrecilem monometr od pistoletu do pompowania kol i daje rade zlosnik.gif oczywiscie jeszcze trzeba jakis trojnik

Napisano

Z tego co słyszalem to ciśnienia pompy paliwa sie nie sprawdza a jej sktuteczność (ile paliwa przelewa w czasie). jeżeli paliwo idzie na wtryski to szukałbym przyczyny w instalacji gazowej która jest zamontowana bo to ona odcina dopływ paliwa.

Napisano
  • Autor

gazem sie nie przejmuj zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

tak wlasnie kombinuje zlosnik.gif gwinowany trojnik miedziany i waz gumowy z koncowkami no i oczywiscie budzik do trojnika zlosnik.gif

Napisano

> Z tego co słyszalem to ciśnienia pompy paliwa sie nie sprawdza a jej

> sktuteczność (ile paliwa przelewa w czasie). jeżeli paliwo idzie

> na wtryski to szukałbym przyczyny w instalacji gazowej która

> jest zamontowana bo to ona odcina dopływ paliwa.

zle slyszales bo pompa bez obciazenia moze sikac dobrze a z obciazeniem nie dawac rady wiec jedynym sposobem sprawdzenia sprawnosci pompy jest sprawdzenie cisnienia paliwa pod roznym obciazeniem silnika

Napisano
  • Autor

ano doklandnie tak zlosnik.gif i dlatego zbuduje zegarek pomiarowy zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.