Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przgub zewnetrzny czy kompletny

Featured Replies

Napisano

mam pytanie do Was forumowicze.Objaw jest taki a raczej go niema. Z reguly wymienia sie przegub gdy pstryka przy skreconych koloach.U mnie tak sie nie dzieje lecz gdy kupowalem samochod mechanik podczas wymiany mi wtrysków i regulacji pompy przejechal sie ze mna i zauwazyl zmiane biegów,szarpanie podczas puszczania sprzegla i powiedzial ze szybko zwale przeguby,no cóż,minąl jakis czas i jednak sie chyba zwalil.Objaw jest taki ze przy ruszaniu jest tak jakby luz i dopiero potem lapie kolo i slychac takie jakby zalączenie sie napedu.Przegub jednak na skreconych kolach nie pstryka wiec pytanie moje brzmi czy wymienic w takiej sytuacji tylko przegub zewnetrzny czy kompletny przegub

Napisano

Najpierw sprawdź czy to rzeczywiście przegub. Złap za półoś i próbuj pokręcić. Jak wyczujesz że półoś się obraca a koło nie to najprawdopodobniej przegub. Mógł się też ściąć jakiś wpust w skrzyni biegów, ale nie dramatyzujmy wink.gif

Co wymieniać dowiesz się dopiero jak go rozbierzesz i obejżysz po umyciu ze smaru.

Napisano

No to ja się podłącze z moim pytaniem:

Mi podczas skręcania kołami (lewo i prawo) coś piszczy czy skrzypi. Podejrzewam gumy (nie wiem jak to opisać) które znajdują się na górnym mocowaniu amortyzatora (to co widać po otwarciu maski).

czy ktoś może się wypowiedzieć czy mam rację i jak to się nazywa i jaki koszt

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.