Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

reklama ze strony fiatuno.pl

Featured Replies

Napisano

> powiedzcie mi czy to skuteczne bo moze bym zainwestowal i wlal cos

> takiego do skrzyni ??

> ceramizer

Ja tam nie wierze w takie cuda...

No bo jak mamy nową skrzynie czy silnik (bo są różne ceramizery) to po co nam to lać? Lepiej szanować sprzet i regularnie dokonywać wymiany wysokiej jakości oleju.

Z drugiej strony jak mamy stary i zużyty to przeceiż nic nie zastąpi nowych podzespołów/remontu.

Chyba jedynym zastoswowaniem tego typu srodków to zanim puści sie auto do przysłowiowego "żyda" albo "aby do przodu" "aby do... lata" "aby najtaniej..."

Niech sie wypowie ktoś kto wypróbował

Swego czasu jak sej ojca był jeszcze na gwarancji to ciekła uszczelka pod głowicą w serwisie naleli uszczelniacza ale po wymianie oleju (oczywiscie przed wszesniej bo sie upierali w serwisie, ze cikło z filtru oleju i tylko dokręcili i jest gitara... chcieli mnie zrobić w jajo) znowu zaczeło wiec sie zwieli za uszczelkę. Tylko, ze po jakimś czasie, oczywiscie wtedy już gwarancji przeszła zaczął hałasować jeden samoregulator zaworowy (silnik 899) i podjrzewam, ze ten cały uszczlniacz przytał go gdzieś i daltego zaczął hałosować - nie wiadomobyło który wiec całą kalwaitura poszłą nowa - 500zł :/.

Napisano

> powiedzcie mi czy to skuteczne bo moze bym zainwestowal i wlal cos

> takiego do skrzyni ??

> ceramizer

ja testowałem u znajmowgo w hondzie rzadnej poprawy nie odnotowano

Napisano

Na wstępie powiem, że taki temat był już poruszany na forum

klik

boozing.gif . Jeżeli chodzi o ceramizery, to muszę przyzna, że spełniają swoją rolę. U mojego ojca w CC po całkowitej płukance silnika i wymianie oleju na nowy, dodaliśmy jeszcze preparat na bazie polimerów ( coś podobnego do MotoDoktora) i ceramizer. Po włączeniu silnika zostawiliśmy go na parę minut, żeby pochodził. Efekt był zauważalny po paru minutach pracy silnika - mam na myśli bardzo cichą i równomierną pracę autka. Do dziś silnik pracuje bez zarzutu i co najważniejsze, nie ma już żadnych wycieków (jak przed operacją). Ogólnie polecam te ceramizery palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.