Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zwrotnica aktywna - Audison VRx - HL12 czy się nada...?

Featured Replies

Napisano

Witam, może niektórym już problem jest znany ale przypomnę że po sprzedaży autka zrobiłem bardzo głupią rzecz i zapomniałem wyjąć zwrotnic do głośników na system przedni Hertz HSK 160, niestety niemam możliwości ich odzyskania :/ Niechcę kuopwac drugiego wzmacniacza i szukam innego rozwiązania możliwości podłączenia systemu przedniego. Czy jeżeli dokupię zwrotnicę aktywną, np. Audison VRx - HL12 (1 sztukę) czy to starczy? Tzn niewiem czy dobrze myślę ale po tym jak podłącze ją do wzmacniacza za pomocą kabli głośnikowych (czy inaczej?) to czy mogę rozgałęzić sygnał do 2 głośników wysokotonowych i 2 średniotonowych? Czy potrzebuję 2 takie zwrotnice tak samo jak we wcześniejszym przypadku (kiedy jeszcze mialem orginalne zwrotnice Hertza )? Prosiłbym o pomoc i próbę wyjaśnienia mi w/w problemu Ew może propozycję innych zwrotnic? Ew. jakieś sugestie? podpowiedzi? pozdrawiam

Napisano

zwortnice AKTYWNA podlacza sie przed wzmacniaczem i zadnymi kablami glosnikowymi tylko sygnalowymi. Dokladnie mowiac 2 kanaly wchodza na zwrotnice a ze zwrotnicy wychodza juz 4 (mowmy o zwrotnicy do zestawu 2-droznego) i ida na wzmacniacz. Ze wzmacniacza ida kable do glosnikow. Czyli majac 1 wzmacniacz 4-kanalowy mozesz go wykorzystac do napedzenia przodu i niczego wiecej. Ale ma to sens brzmieniowy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.