Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozliczenie szkody w Warcie

Featured Replies

Napisano

Mam pytanko czy rozliczając szkodę z oc we Warcie to liczą sobie ceny orginalne serwisowe, czy jakieś inne np sklep czy giełda? Gościu mi przytarł ostatnio zderzak, błotnik i lampe, i szkoda jest rozliczana z jego oc. Głównie mi chodzi o lampe po jakich cenach oni sobie liczą bo w salonie około 700 zł a podróby za 300 zł się dostanie. Czy jak mi policzą po giełdowych cenach to jest szansa walczyć by koszt był rozliczany po cenach salonowych.

Napisano

Oczwiście, że zamienników. Tak robi każda firma ubezpieczeniowa. Ale standardowo nie możesz przyjąć pierwszego wyliczenia i sie odwołać. dostanie wtedy jakieś 10% wiecej. Chyba, że bedziesz zadowolony.

Napisano

zawsze mozna odddac do autoryzowanego serwisu opla lub salonu i jesli ma podpisane z warta to powinni oddac kase salonową-z faktury

Napisano

beda liczyc tzw ubytek merkantylny na czesciach, mozesz oddac do warsztatu i niech warta rozlicza sie tzw bezgotowkowo bez twojego udzialu z warsztatem ciebie interesuja tylko jakie czesci czy nowe czy nie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.