Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alarmy FREEWAY

Featured Replies

Napisano

> Czy ktoś może montował i zna opinię tych alarmów??Myśle o założeniu

> do mojego asterixa takiego z alledrogo

> http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=144705219 i niewiem

> czy TAK czy NIE

Ja zamontowałem to cudo u siebie i nie narzekam. jedyne co to postaraj się wymienic na dzień dobry przewody od siłowników, a przynajmniej odcinki które są "w ruchu". są one łamliwe i cieknkie, w zimę możesz mieć problem. dosyć głośno chodzi, ale czego tu wymagać, siłowniki elektryczne są. instrukcja montażu - mogłaby być bardziej jasna, jeśli montuje to ktoś kto nie ma pojęcia o elektryce/elektronice auta, ale wystarczajaca jeśli dobrze się wczytasz/dojrzysz. syrena - wyje głośno, ale w jednym kierunku. już tak anie nie słychać jej z tyłu auta;) pilociki - mam inne, ale mają dosyć duży zasięg. czujniki - b. dobre. ogólna ocena w skali od 0 - 10 [9]. aczkolwiek radze dodatkowo zamontować zabezpieczenie własne, odcięcie pompy paliwa czy coś w tym stylu. pozdrawiam i miłego sympatycznego męczenia przy montarzu:)

P.S. radze poszukaj instrukcji montarzu siłowników i elektryki całego tego cuda w necie. chyab ze masz fantastyzcną wyobraźnię;) aha, instrukcji montarzu samego alarmu nie znalazłem, tylko o centralc pisali

Napisano

ja mam taki tylko kupiłem bez centrala bo takowy posiadałem juz. Wszystko jest ok

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki koledzy-o to mi chodziło waytogo.gif bo słyszałem że narzekają na "Magicar"

więc pytałem czy to przypadnkiem nie jest jakaś tandeta-pozdrawiam yay.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.