Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie jest wiązka przewodów?

Featured Replies

Napisano

Witam pytanie jak w temacie: Chodzi mi o informację którędy biegnie wiązka przewodów od czujnika poziomu paliwa do zegarów w sedanie.

Generalnie nie działa mi wskaźnik. Czujnik w baku i wskaźnik paliwa są sprawne. Pozostają mi tylko kable do sprawdzenia. Może gdzieś masa nie styka? Tylko gdzie? niewiem.gif

Napisano

witaj

wiazka jest w lewym progu. jesli wskaznik i czujnik sa dobre stawiam na zlacze w lewym przednim slupku. W tych kościach łączą sie wiązki przednia z tylną. na 99%, niestety kolorów kabli nie pamiętam ale powinny być te same które są przy czujniku

Jak je znajdziesz sprawdź przejście w kości

Te kości czesto zamakają i korodują więc z elektryka dzieją się czasem dziwne rzeczy

Powodzonka

Napisano
  • Autor

Dzięki za informację

Kiedyś nawet miałem na wierzchu tą kostkę - w schemacie elektrycznym jest to złącze 64 stykowe - nazywa sie chyba X6. Miałem zamiar tam kiedyś coś pomierzyć ale jak zobaczyłem tą plątaninę kabli to zwątpiłem.

A w którym miejscu mogę znaleźć podłączenie do masy? Może tam coś zaśniedziało? Jest wogóle coś takiego?

Pozdrawiam

Napisano

Dokładnie to te dwie kości. Nie pamiętam złącz O ile pamiętam, dawno tam nie gezbałem to masa jest tez na lewym przednim słupku. Jak wyjmiesz kości i wsuniesz głowę pod deske to zobaczysz

Dobra Rada : jak będziesz rozpinał kości wyjmij kluczyk ze stacyjki. Aku nie musisz odpinać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.