Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WYCIERACZKI PROBLEM

Featured Replies

Napisano

witam mam takowy problem bo nie baglaja mi wycieraczki wogule zero reakcji na ruchy przelacznika/wajchy jak kto woli zaczelo sie w czwartek zrobily mi psikusa w sobote znowu dzialaly a w niedziele po polodniu znow przestaly i nie wime o co kaman jak zagladalem pod maske i to wytlumienie to wystaja mi jakies kabelkijeden czerwony drugi podwojny bialy i nie sa nigdzie podlaczone co to moze byc?? i czy to wina tego czy silniczkow lub cos innego prosil bym instrukcjie co i jak od podstaw najlepiej z fotami bo jedyne co wiem to jak odkrecic ta oslone icon_eek.gifangryfire.gif

Napisano

Kabelki raczej same nie wypadają. Ja bym na początku sprawdziłl czy dochodzi prąd do silniczka.

Napisano

jak wiesz jak odkrecic oslone to juz cos zlosnik.gif potem odkrec nakretke ktora jest na osi silnika nastepnie 3 srubki ktorymi silnik jest zamontowany i masz go na wieszchu sprawdz czy dochodzi prad jezeli jest to masz troche wiekszy problem mogla sie zrabac plytka sterujaca czy jak to sie tam zwie lub silnik.

Napisano

moze sie szczotki zawieszaja w nim czy cos.u mnie pomagalo stukniecie z gory i znow chodzil ale rozebralem,wyczyscilem szczotki i na razie dziala ale i tak zamierzam go wymienic,bo pracuje jak ciagnik

Napisano

jesli bedzie dochodził prad do silniczka to zobacz czy mechanizm wycieraczek sie nie zastał jak tak miałem ,rozruszałem i nasmarowałem i działaja.

Napisano

stara przypadlosc CC - syfienie sie ramion wycieraczek, ale to tylko w przypadku jesli zauwazyles ze chodza dosc wolno przed padnieciem, a tak jak inni mowie - sprawdz czy prad dochodzi do silniczka

Napisano
  • Autor

normalnie rozwalily mnie juz totalnie mialem konieczny wyjazd mowie jakos dam sobie rade.. a jak.... wlanczam mysle moze bedzie ok..ale gdzie tam to jade wytezajac wzrok wjezdzam na prog zwalniajacy patrze dziala...jedna od strony kierowcy confused.gif ale ok skacze co prawda jak malysz ale juz jest lepiej za chwile drugi prog przestaje dzialac.... mysle holera ale wiem co pomaga hehe.gif ale teraz to juz normalnie bombka jutro jade wymienic cale ramiona i silniczek ile moze kosztowac taki zestaw sztuka nowka?? z gory dzieki za odp grinser006.gif

Napisano

> normalnie rozwalily mnie juz totalnie mialem konieczny wyjazd mowie

> jakos dam sobie rade.. a jak.... wlanczam mysle moze bedzie

> ok..ale gdzie tam to jade wytezajac wzrok wjezdzam na prog

> zwalniajacy patrze dziala...jedna od strony kierowcy ale ok

> skacze co prawda jak malysz ale juz jest lepiej za chwile drugi

> prog przestaje dzialac.... mysle holera ale wiem co pomaga ale

> teraz to juz normalnie bombka jutro jade wymienic cale ramiona i

> silniczek ile moze kosztowac taki zestaw sztuka nowka?? z gory

> dzieki za odp

Nowy silniczek to ok 170 zł a mechanizm pewnie coś ok 80 -100zł

Napisano

Ja mam używki w stanie bdb silniczek + ramiona moge sprzedać za 60zł + wysylka.

Tylko ja mam od seja.Nie wiem na 100% ale chyba będą pasować do cc.

Jak jesteś chętny to daj znac zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.