Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sciaga na lewo

Featured Replies

Napisano

Witojcie Unomanioacy!!!

Ściaga mnie cosik na lewo boje_sie.gif, niedawno ustawialem zbieznosc, bo zmienialem drazek kierowniczy, niedawno wywazalem kola, bo zmienialem opony na zimowe, wiem, ze musze wymienic lewy wahacz, bo sworzen jest 270747800-sex.gif, czy to przez wahacz moze mnie sciagac na lewice??? buu.gif

Napisano

> Witojcie Unomanioacy!!!

> Ściaga mnie cosik na lewo , niedawno ustawialem zbieznosc, bo

> zmienialem drazek kierowniczy, niedawno wywazalem kola, bo

> zmienialem opony na zimowe, wiem, ze musze wymienic lewy wahacz,

> bo sworzen jest , czy to przez wahacz moze mnie sciagac na

> lewice???

A ciśnienie w kołach? Spróuj tradyceyjnie ppozamieniać koła. Nie wydaje mi sie, zeby przez sworzeń sciagało ale licho wie. Szkoda, ze nie wymieniłeś pierw sworznia przed zbierznością.

Napisano
  • Autor

> A ciśnienie w kołach? Spróuj tradyceyjnie ppozamieniać koła. Nie

> wydaje mi sie, zeby przez sworzeń sciagało ale licho wie.

> Szkoda, ze nie wymieniłeś pierw sworznia przed zbierznością.

No szkoda, szkoda, ale skad moglem wiedziec ze pier***nie sworzen?

nono.gif na forum nie używamy wulgaryzmów!!!/leski/

Napisano

> Witojcie Unomanioacy!!!

> Ściaga mnie cosik na lewo , niedawno ustawialem zbieznosc, bo

> zmienialem drazek kierowniczy, niedawno wywazalem kola, bo

> zmienialem opony na zimowe, wiem, ze musze wymienic lewy wahacz,

> bo sworzen jest , czy to przez wahacz moze mnie sciagac na

> lewice???

Mam podobny problem też ściąga delikatne na lewo. Ostatnio na kanale zauważyłem że na tylnym mocowaniu wahacza brakuje jednej z śruby mocującej i tak się zastanawiam czy to może przez to. A tak swoja drogą to będę musiał się tym zająć bo to raczej nie jest bezpiecznie tak jeździć oslabiony.gif

Napisano

całkiem mozliwe ze to przez to bo to wtedy koło sie innaczej pochyla i moze go ściągać

Napisano

Witam! Miałem dokładnie ten sam problem tyle, że u mnie ściągao naprawdę porządnie. Jak puszczałem kierownicę to w 3 sekundy byłem na przeciwnym pasie smile.gif Otóż sprawdziłem ciśnienie w kołach, pozamieniałem prawo lewo, przód i tył i niby nie zauważyłem żadnej różnicy. Jednak po tygodniu odpoczynku od auta zauważyłem, że autko jedzie elegancko. Jak to wytłumaczyć? Bo ja do dzisiaj nie rozuymiem. Po zmianie kół nadal mnie ściągało (zrobiłem rundkę za 1 km). W każdym razie spróbuj pozamieniać koła. U mnie chyba to pomogło.

P.S. Tak na marginesie to poszedłem do mnie do Fiata zapytać się jak oni to wszystko widzą. Tradycyjnie porażka:) Po opisaniu problemu koleś z serwisu zaczął swój wywód, że w takich starych Uno to w ogóle zawieszenie jest całe do wymiany, bo jak coś ruszą to reszta się posypie itd. Jak zwykle najpierw muszą zdiagnozować co i jak za jedyne 80 zł i potem się zobaczy. I najlepsze - gościu mi tłumaczył, że on nie będzie mi ustawiał zbieżności bo to nie ma absolutnie żadnego wpływu na ściąganie! Wg niego nawet jak 1 koło jest odchylone w lewo to samochód sobie wyreguluje oba koła tak że pojedzie prosto. Ja tam ekspertem nie jestem ale chyba coś nie tak? Czyli krótko mówiąc z moim problemem jakbym pojechał do fiata to wymieniliby mi pół zaiweszenia a zbieżności i tyak by nie zrobili.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.