Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

alarm sam się włącza

Featured Replies

Napisano

Czasami jak sam się włacza. Odhodzę oare metrow od auta i zaczyna wyc syrena. Innym razem wszystko jest ok. Gdzie szukac przyczyny? Czy alarm ma jakis wewnetrzy aku, ktory sie wymienia co jakis czas? pozdrowiam

Napisano

sprawdz moze czy nie sa wzbudzane przez cos czujki, np u mnie bylo zwarcie w progu kierowcy i mi sie palila lampka w bagazniku przez to caly czas, tzn np w nocy sie zapalala sama z siebie, a pod lampki zwykle podpina sie wyjscie alarmu na krancowki, bo najszybciej, a moze jak masz czujki to sa zle wyregulowane, albo co grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Nie. u mnie nic sie sie swieci w nocy.

Natomiast czujki. To moze byc to. Jak prawidlowo powinny byc skierowane?

Napisano

hm to zalezy co masz zamontowane, sa urzadzenia np centralne reagujace na drgania, czujniki ruchu itp, musisz sprawdzic co masz zamontowane, poza tym jezeli chodzi o czujki ultradzwiekowe to zdarza sie chyba ze nawet mocny wiatr potrafi wzbudzic alarm, ale bardzo sie na tym nie znam wiec musisz poczekac az ktos pewniejszy sie wypowie, jest ktos na tym kaciku kto przez pare lat zakladal alarmy wiec moze sie wypowie, tak czy inaczej musisz byc cierpliwy ok.gif ja mialem np faze ze po przekreceniu stacyjki centralny zamek mi wariowal, tzn zamykal i otwieral drzwi grinser006.gif choc nawet w funkce autoryglowania nie byl zaopatrzony, jak sie okazalo masa alarmu byla za slaba i w tym tkwil problem grinser006.gif

Napisano
  • Autor

ok. Dzieki. Bede czekal. Te czujki ta sa takie czulenka po dwoch stronach - zaraz w naroznikch przednich slupkow. Gdzie szukac jaki to rodzaj alarmu? Aha, da sie wyłączyć ten dziwęk towarzyszący zamykaniu drzwi i włączanu alarmu? Jest przerażająco głośny.

Napisano

najlepiej jak odnajdziesz centralke alarmu, takie czarne pudeleczko do ktorego poprowadza Cie te czujki, keble od syreny, czyli serce alarmu grinser006.gif powinna byc naklejka albo cos, a to czy mozna programowac ciche uzbrajanie to dowiesz sie jak bedziesz znal model alarmu, potem tylko na forum elektrody trzeba poszukac instrukcji obslugi i bedzie wszystko jasne ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.