Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czujnik się zacią??

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam instalację gazową z elektroniką Bingo S miałem przypadek, ze na rozgrzanym silniku chcialęm przełączyć z benzynki na LPG i zaczęło mi przerywać, szarpać, poza tym dioda która jest na sterowniku od instalacji zapaliła się, świeciła ciągle i mrugała na przemian. Co to może być, czy jest to wina czujnika temperatury płynu chłodzącego? czy ten czujnik jest wogóle potrzebny i czy można go wyłączyć? Jeżeli tak to jak to zrobic? Z góry dziękuję.

Napisano

> czy ten czujnik jest wogóle

> potrzebny i czy można go wyłączyć? Jeżeli tak to jak to zrobic?

> Z góry dziękuję.

Ponoc dla zwiekszenia zywotnosci reduktora sie go uzywa, zeby nie przelaczyc na gaz przy duzym mrozie. Chociaz ktos opisywal przypadek, ze nie korzystal z tego czujnika i jego reduktor przezyl X (czasu,kilometrow), zas jego kolega korzystal jak najbardziej z czujnika temperatury i przelaczal na gaz wtedy jak Bingo tego chcialo i reduktor przezyl tyle samo...

Mozna wylaczyc korzystanie z tego czujnika przy pomocy kabla wpietego do Bingo i z drugiej strony do PCta (na allegro mozna dostac, albo zrobic samemu). Trzeba miec tez odpowiedni program do tego (jest w necie).

Napisano
  • Autor

A co było przyczyną, ze mi nie chciał przełączyć się na gaz?

Napisano

> A co było przyczyną, ze mi nie chciał przełączyć się na gaz?

Nie odpowiedzialem ci na ten temat bo po prostu nie wiem.

Ale jesli juz moge cos powiedziec, to przerywanie, szarpanie i dziwne zachowanie diody moze swiadczyc o uszkodzeniu sterownika bingo po prostu. Albo moze jakis kabel sie skads wypial... Moze jedz do zakladu - niech to sprawdza po prostu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.