Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktoś wie jaki numer torxa do odkręcenia krokowego???

Featured Replies

Napisano

Może ktoś wie jaki to numer torxa? bym sobie kupił jakiś porządny może stanleya i może bym dał radę odkręcić to g......

Napisano

> Może ktoś wie jaki to numer torxa? bym sobie kupił jakiś porządny

> może stanleya i może bym dał radę odkręcić to g......

T 20

BTW. bylo niedawno pad.gif

Napisano

módl się tylko żeby sie dało odkręcić jak raz Ci Torx objedzie to masz lipton zlosnik.gifja tam miałem trza było wiercić..

Napisano

tak to przeczytałem i postanowiłem odkrecic krokowca i inne tajle z przepustnicy od 1,1 spi zeby.GIF lezy mi taka dawna zapasowa 270751858-jezyk.gif i kurde jedna sroba od krokowca sie objechała :/ reszta poszła az miło zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> módl się tylko żeby sie dało odkręcić jak raz Ci Torx objedzie to

> masz lipton ja tam miałem trza było wiercić..

dupa zbita :/ miałem zaje**** torxa bo stanleya i nawet wiórek z niego nie uleciał a ze śruby się pędzel zrobił, trochę odkręciłem tę bliżej, ale jak zaczęło przeskakiwać to przykręciłem ją z powrotem, bo bym unieruchomił sobie auto, jak mi się w dzień będzie chciało, to odkręcę przepustnicę całą i przewiercę to gówno i dam inną śrubę bo szlag może trafić, a jakie macie rady przy wierceniu? czy można uszkodzić krokowca? jakim wiertłem najlepiej wiercić?

Napisano

Ja tez zaczelem odkrecac mojego ale...jak mi raz przeskoczyl klucz to ze starchu wkrecilem go jak kolega z powrotem. Jak bede mial wiecej czasu to z nim powalcze wykrecajac najlepiej cala przepustnice.

Napisano

mówiłem... mnie tak samo jedna poszła dobrze druga została więc tak.Rozwiercasz najpierw łeb tego torxa później zetnij na równo śrubę najlepiej kontówką bo ciężko się tam dostać ale musisz być bardzo ostrożny żeby nie przyciąć obudowy przepustnicy,natępnie bierzesz małe wiertełko i na środku pozostałości śruby wiercisz mały otworek czyli prowadzenie do wymiarowego wiertła.Potem bierzesz wiertło takie aby rozmiar był minimalnie mniejszy niż kanał śruby żeby nie uszkodziło gwintu za bardzo i wiercisz.Następnie bierzesz wymiarowy gwintownik i tym wymiarem co śruba przegwintowujesz otwór wkręcasz normalne śruby i jest git zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.