Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stracilo sie podswietlanie licznikow

Featured Replies

Napisano

Witam do wczoraj gnebila mnie mysl czemu nie podswietla mi wcalosci licznikow, tak jakby byla jedna zarowka spalona. Zamiast sprawdzic to przy wymianie tarcz to zabralem sie za to wieczorkiem w aucie, wypialem licznik okazalo sie ze faktycznie spalona zarowka, ok wpialem spowrotem poskladalem i tu lipa. Teraz mam taki mega problem stracilo mi sie calkowicie podswietlanie zegarow, brak lampki sygnalizujacej wlaczone swiatla angryfire.gif Mam nadzieje ze jest to wina bezpiecznika, moze sie gdzies cosik zwarlo lub kij to wie. wlasnie zmykam kombinowac. Macie jakies porady, ktory bezpiecznik jest odpowiedzialny za podswietlanie ?? icon_rolleyes.gif

Napisano

zlozyles calosc do kupy czy tylko wsadziles zegary ? ja mialem podobnie wsadzielm same zegary zeby efekt zoabczyc wlaczylem swiatla i nic, przelecialeb bezpieczniki i tez nic, okazalo sie ze poprostu trzeba wszystko poskladac do kupy i podlaczyc to pokretlo od przyciemniania zegarow ono zamyka obwod i wszystko znowu swieci zlosnik.gif jezeli to nie to to nie mam pojecia

Napisano

TRZEBA ODŁĄCZAĆ AKUMULATOR PRZY WYMIANIE ZEGARÓW?

CZY JAK ODŁĄCZE AKUMULATOR TO BEDE PO PONOWNYM PODŁĄCZENIU MOGŁ URUCHOMIĆ SAMOCHOD BEZ PROBLEMU...?

Napisano

> TRZEBA ODŁĄCZAĆ AKUMULATOR PRZY WYMIANIE ZEGARÓW?

> CZY JAK ODŁĄCZE AKUMULATOR TO BEDE PO PONOWNYM PODŁĄCZENIU MOGŁ

> URUCHOMIĆ SAMOCHOD BEZ PROBLEMU...?

Wystarczy nie przekrecac kluczykiem, tak mozna pozniej uruchomic auto rotfl.gif

Nie krzycz 270751858-jezyk.gif

Napisano

> TRZEBA ODŁĄCZAĆ AKUMULATOR PRZY WYMIANIE ZEGARÓW?

> CZY JAK ODŁĄCZE AKUMULATOR TO BEDE PO PONOWNYM PODŁĄCZENIU MOGŁ

> URUCHOMIĆ SAMOCHOD BEZ PROBLEMU...?

bez problemu

Napisano
  • Autor

Sytaułacja opanowana yay.gif

Wywalilo bezpiecznik , tak przyokazji jak by ktos mial podobnie to jest to srodkowy rząd 1 bezpiecznik od lewej, odpowiedzialny za swiatla postojowe i oswietlenie licznikow i konsoli 10A.

Do tego wymiana polowy zaroweczek 80gr sztuka smile.gif siem musial bestie jakos popalic bezczelnie.

Co do skladania licznika to po wymianie radze najpierw tylko go wsadzic w dziure, podpiac obie wtyczki i sprawdzic czy dziala wszystko. Nie trzeba odpinac aku, przynajmniej ja nie odpinalem i autko smiga bez problemow. drive.gif

Napisano

> Nie krzycz

to głośny szept;)

i dzieki za info..:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.