Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zmiana deski w astrze F

Featured Replies

Napisano

Witam

Od kilku latek jeżdze sobie asterką i troche znudziły mi się jej zegarki (prędkościomież glównie bo obrotomierza nie mam), pytanko moje: czy ktoś myślał nad zmianą deski rozdzielczej bądż wymianą samych zegarów np z AstryII??

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Poczytaj o zegarach z Kageta digitalle grinser006.gif bodajze kolega Andy miał takowe w swojej starej astrze ... w histori powinno byc

czolem

Oberon

Napisano
  • Autor

Szczerze mówiąc to te LCD są takie troche zbyt ordynarne i kiepsko wygklądają jak przypominają mi film "Nocny Jastzrąb" (lub jak niekture damy z polityki na szego kraju mawiają "jaszcząp") podobają mi się tradycyjne liczniki tylko chciałbym obrotomierz i elektroniczny licznik przebiegy wtedy zmiana koloru podświetlenia wyglądałaby ładniej

Napisano

Knight Rider wink.gif))) 893goodvibes.gif

Hmm no to na moje oko nie bedzie takie hop - siup bo oprocz dopasowania tego by ten licznik pokazywał to co ma pokazywac to jeszcze istnieje problem z montazem musisz zadecydowac o jaki licznik Tobie chodzi a pozniej patrzec jak jest zbudowany i zamontowany nie wiem jak w AII jest moze ktos sie wypowie na ten temat

czolem

Oberon

Napisano

Nie, nie, nie. Takie zegary sa extra, pod warunkiem, ze zamontuje sie cos takiego http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic94704.html w grillu skromny.gif

Osiagnac musimy:

http://www.monstersinmotion.com/catalog/images/ships/181er07g.jpg

Oraz:

http://www.technovelgy.com/graphics/content05/KITT.jpg

A pomyslec ze keidys sie zachwycalem tym serialem, to byly czasy 893goodvibes.gif

Napisano

> Witam

> Od kilku latek jeżdze sobie asterką i troche znudziły mi się jej

> zegarki (prędkościomież glównie bo obrotomierza nie mam),

> pytanko moje: czy ktoś myślał nad zmianą deski rozdzielczej bądż

> wymianą samych zegarów np z AstryII??

> Pozdrawiam

Z Astry G ? Ktoś już próbował do Vectry A wszczepić (niby to samo co Astra F) i ma wciąż niezłe problemy:

1. Obrotomierz wariuje

2. Wskaźnik temperatury i paliwa działa na trochę innej zasadzie, mimo rozbudowanego zaplecza techniczno-merytorycznego nie dał rady

Napisano

Chyba zeby wyjac z zegarow z astry F mechanizmy wskaznikow i elektronike i upchnac do w obudowe z G smile.gif To juz imo prostsze i realniejsze rozwiazanie, tylko koszta wyjda spore, no i jak to bedzie wygladalo, przeca to zupelnie rozne ksztalty deski rozdzielczej frown.gif

Napisano
  • Autor

jeśli nawet kształy się niezgadzają to zawsze można troche żywicy dodać potem troszke pomalować i będzie luksusik tylko ta modyfikacja samych zegarów i błędy wskazań mnie niepokoją

Napisano

> jeśli nawet kształy się niezgadzają to zawsze można troche żywicy

> dodać potem troszke pomalować i będzie luksusik tylko ta

> modyfikacja samych zegarów i błędy wskazań mnie niepokoją

No to tak jak mowilem, najlepiej znalezc uszkodzone zegary z G (uwalona elektryka), uszkodzone z F (tarcze - takie z obrotkiem kupile, ale sobie ladne czarne druknalem + podswietlnie na czerwonych ledach i jest miodzio)i probowac robic z 2 jedno.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.