Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejne kaprysy bordowej strzały, tym razem poważnie

Featured Replies

Napisano

Po pierwszej awarii, która miała miejsce w walentynki ... zjarany silnik wycieraczek i wystrzelony przekaźnik oraz bezpiecznik, dzisiaj autko znowu powiedziało "chce do żyda". Pojechaliśmy z serce.gif do Złotych Tarasów, co by zrobić rozeznanie i coś zejść. Parking jest płatny od godziny, po 5 zł. Miło. sick.gif No więc koras na parkingu był spory i w żółwim tempie dojechaliśmy do zjazdu z poziomu -1 do -2, gdzie wystrzeliło mi kolanko przewodu chłodzenia przy reduktorze i cała woda ... no auto mi się spuściło pod siebie. angryfire.gifwrrr.gifoslabiony.gif Na szczęście zwolniło mi się miejsce więc od razu zajeliśmy je autkiem. Ochrona szybko zareagowała i pomogła jakoś to załatwić. Panowie zaprowadzili nas do szefa ochrony, który naprawdę okazał się pomocny, czego nie można powiedzieć o obsłudze parkingu. Chcieliśmy zabrać autko na lawetkę, ale nie bo korki na parkingu były już odpowiednie i nie można robić większego kanału, no więc czekaj panie. Poszliśmy do centrum, a tam w połowie nie ma prądu, a jadłodajnie takie jak sphnix oczywiście zamknięte. Porażka. Ludziy tłumy i każdy na siebie wpadał. Poszliśmy coś zjeść, ale z dala od ZT. W tym czasie telefon do Link4 (pozdrawiam laweciarzy), aby ustalić warunki ściągnięcia auta. Bez problemu umówiliśmy się na 18. Razem z ochroną autko zostało zepchnięte z poziomu -1 na -3, gdzie zaczekalismy sobie na pomoc drogową. 20.GIF Lawetka z "widelcem" przyjechała na czas i autko można było zabrać z parkingu. Auto sobie stoi gdzie sobie stoi i czeka sobie do poniedziałku, a mnie i serce.gif czeka turlanie się aftobusem do egzaminy. oslabiony.gifrant.giffurious.gifirked.gif

Podsumujmy ... do zrobienia instalacja wody, wymiana silnika od wycieraczek, bezpiecznika, ponieważ jest wystrzelony i przekaźnik, który dostawał głupawki. Trochę sporo, a mi już się nie usmiecha pakować kasę w autko które ma 8 lat i już mniej awaryjne to raczej nie będzie frown.gif. Werdykt. Robie to co trzeba i auto do żyda, tak więc chyba w CM to już nie długo zabaluje frown.gifpassed_out.gifbuu.gifsick.gificon_rolleyes.gif

Napisano

Quote:

przewodu chłodzenia przy reduktorze

bo gaz panie to zlo rotfl.gif a tak na powaznie to jesli nosisz sie z zamiarem sprzedazy to przy wieku auta nie masz za bardzo na co czekac... bo w tym wieku najczesciej dochodzisz do ca. 100 tysi i zaczynaja sie zabawy jak rozrzad sprzeglo... etc etc...

Napisano
  • Autor

> Quote:

> przewodu chłodzenia przy reduktorze

> bo gaz panie to zlo a tak na powaznie to jesli nosisz sie z

> zamiarem sprzedazy to przy wieku auta nie masz za bardzo na co

> czekac... bo w tym wieku najczesciej dochodzisz do ca. 100 tysi

> i zaczynaja sie zabawy jak rozrzad sprzeglo... etc etc...

wiem, wiem, ... chcemy z serce.gif kupić nowe auto i zastanawiam się troszkę nad dieselkiem, ale różnica w cenie to 7k pln. Troszkę sporo, więc padnie chyba benzynowiec i gaz to on będzie mijał na stacjach lpg, do której nigdy nie zawita. Gaz to zło i mimo że najtańsze jakie znam, to na przyszłość wolę się trzymać od niego z daleka. Autko ma przebrykane 156kkm i miało już robiona chłodnicę i wentylator, pompę wody, dwukrotnie alternator, sprzęgiełko, rozrząd dwukrotnie, wszystkie paski już dwukrotnie były robione.

Z autek, które mają w miarę strawną cenę jest nowa corsa.

Napisano

> wystrzeliło mi kolanko przewodu chłodzenia przy reduktorze

chciało sie oszczędzać to teraz ma się oszczędności ok.gif

Napisano
  • Autor

> chciało sie oszczędzać to teraz ma się oszczędności

No i już się odechciało, ale to w nowym autku oslabiony.gif

Napisano

Corsa fajne autko... to tylko moje zdanie ale ja poszukalbym 2-3 letniego auta o klase wyzej waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.