Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

potencjometr przepustnicy

Featured Replies

Napisano

Wpadłem z sąsiedniego kącika ale mam pytanko. Mam teraz jeszce Lancia Delta 1,6 na jednopukcie i pałd mi potencjometr przepustni a dokładnie przerwa na 2 ścieżce. Czy jakoś się to naprawia czy szukać w koplecie z przepustnicą. Z góry wielkie bow.gif za wszyskie posty

Napisano

> szukać w koplecie z przepustnicą. Z góry wielkie za

Najlepiej kupic uzywke na szrocie;) Sam potencjometr tez jest w sprzedazy

Napisano

Jeśli jest to wtrysk bosh mono-jetronic(też taki mam) to samego potencjometru za ch........ nie kupisz. Występował jako czesc zamienna tylko razem z korpusem przepustnicy, to ustrojstwo kosztuje ok. 2tys. zl. Mnie też się wytarł, miałem małe problemy z dobraniem tej płytki, bo musi zgadzać sie jej numer kolor od strony wewnętrznej i proporcjonalność zmiany rezystancji do skoku przepustnicy, która nie jest liniowa!Mogą się zdarzyć problemy typu szarpanie, dławienie lub nie rozwijanie pełnej mocy. U mnie jest trochę przdławiony motor w zakresie średnich obrotów a potem gwałtowny skok, ale to tylko na benzynie, a na lpg, wiadomo, potencjometr tylko pomaga ustalać bieg jałowy i otwarcie przepustnicy w tym czasie. I nie próbuj odginać tych metalowych łapek które są w korpusie! Bo wtedy to na 100% nowy potencjometr klęknie po miesiącu . Idz na giełdę i szukaj, cena ok. 50-100zl. powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.