Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie założyć instalację w Zagłębiu?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam zamiar założyć instalację gazową do mojego furaka i w związku z tym zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze odpoweidniego gazownika na terenie / w okolicach zagłębia (ewentualnie Gliwice).

Co polecacie?

Chodzi głównie o jakość i fachowość montażu (nie jestem specem w tej dziedzinie i chciałbym się ustrzec problemów...), cena oczywiście też jest istotna, ale nie najwazniejsza.

Sprawa druga - jaka instalacja? Furak to UNO 1.0 ie i będzie tam zapewne II genaracja. Dziś byłem u jednego gazownika (nie powiem którego) i mówił, że zakłada taką z reduktorem Tomasetto i komputerem BingoM. Warto coś takiego mieć?

Sprawa trzecia: na co powinienem zwrócić uwagę przed montażem i jak ocenic jakość usługi po? Czy powinienem przygotować jakoś wózek? A może zbadać stan techniczny silnika?

Napisano

W Dabrowie na Bohomolca wszyscy chwalą.Tomassetto+bingo to dobry zestaw,bardzo popularny.Na nic u nich nie musisz zwracać uwagi bo robią raczej bezbłędnie.Wymien świece i kable WN.Rada ode mnie:policz opłacalność tej przeróbki bo domyślam się ze autko już niemłode a pali bardzo mało więc amortyzacja bedzie bardzo długa.Ale decyzja należy do Ciebie.Pozdrawiam i zyczę zadowolenia z dokonanego wyboru.Jacek

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź!

Zdążyłęm już do tego zakłądu zajrzeć i robią dobre wrażenie. Cena też wydaje się być OK - zaśpiewali 1550 zł za II generację z butlą w kole. Czy ta cena jest wporządku? (nie mam orientacji...)

Co do opłacalności... wózek co prawda 9 lat liczy, ale zaledwie 50 tyś km ma za sobą i stan naprawdę OK. Spalanie ma owszem niewielkie (około 6 l), ale przy moich przebiegach instalka powinna się zwrócić po około 6 miesiącach (gdyby wziąść pod uwagę dzisiejsze ceny paliw 4zł / 1,9zł).

Napisano

> Dzięki za odpowiedź!

> Zdążyłęm już do tego zakłądu zajrzeć i robią dobre wrażenie. Cena też

> wydaje się być OK - zaśpiewali 1550 zł

Moim zdaniem to doskonała cena.Zyczę dużo zadowolenia.Pozdrawiam,Jacek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.