Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cisza po przekreceniu kluczyka

Featured Replies

Napisano

Witam,od kilkunastu dni mam pewien uciążliwy problem.Mianowicie,co jakis czas chcac uruchomic auto,przekrecam kluczyk w poz.start i nic sie nie dzieje.Nie kreci rozrusznik,nie przygasaja zadne kontrolki,nie slychac zadnych odglosow od strony silnika,chodzi o "klikanie np.automatu".Kostaka stacyjki wymieniona,Przed wymiana tez tak zresztą było.Do tej pory aby odpalic wysiadałem z uata ,zagladalem do kom.silnika i ruszałem wszystkim kablami jakie tam są.Wiązkami i pojedynczymi.Kilka razy takich szarppań wystarczylo by auto odpalilo.Po kilku dniach lub kilku tylko startach sytuacja sie powtarza.Dokrecalem kable przy rozruszniku.Czy to moze byc wina elektryki,a może ktoś tak miał?

Napisano

Jak już odpali to po rundce pomacaj klemy, czy nie są gorące. Czasami przewód się ułamie w klemie i nie widać tego z zewnątrz.

Sprawdź też przewody do automatu przy rozruszniku.

Napisano
  • Autor

> A sprawdzałeś rozrusznik?

Nigdy nie miałem z nim problemów do tej pory własnie,zreszta szczotki wymieniane byly okolo 5 miesciecy temu.Natomiasdt problem powstal w tym miesiacu na poczatku.Poszukalem czegos w szukajce na ten temat,sprawdze jeszcze raz ten rozrusznik.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.