Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kwestia gustu?

Featured Replies

Napisano

Witam tak sie zastanawiam, moze zaczne od poczatku mam Opla Astre G czarna kombi, chcialbym w srodku ja troche upiekszyc, no i tui moje pytanie, w co inwestowac? Do wyboru Aluminiowe wykonczenia, drewno podobne czy moze troszke czerwonego koloru? Chce kupic okleiny kokpitu, gałka zmiany biegu, reczny, podłokietnik, rygielki, itp... To co myslicie? pozdro

Napisano

> To co myslicie?

Myślimy, że to kwestia gustu hehe.gif

Napisano

> Myślimy, że to kwestia gustu

Dokładnie, ale nie przesadzaj, żeby nie wyszło bezguście wink.gif

Napisano

z tych co wymieniłeś to tylko podłokietnik i to też nie jakiś uniwersalny chromowany hehe.gif

W okleiny się nie baw bo nie wygląda to zbyt ładnie. Ale to oczywiście kwestia gustu.

Dlaej: Gałka zmiany biegów. Gdy zmienisz ją na aluminową to gdy zaczną się mrozy na dworze będziesz przełanczał biegi w rękawiczce hehe.gif

Kolejne pod ostrzał idą aluminiowe rygielki:

wegłóg mnie te kilkadziesiąt zł można wydać na przyjemniejsze rzeczy wink.gif

Z tych wszystkich bajerów podobają mi się aluminiowe lub chromowane ramki zegarów ale cena też jest przesadzona.

Wyraziłem tylko swoją opinię o dodatkach do wnętrza auta. Zrobisz jak ci riozum podpowie. Pozdro

Napisano

Co najwyżej kilka razy w życiu widziałem niefabrycznie tuningowany samochód, który mi się wizualnie podobał. Ludzie, którzy projektują wygląd samochodu jednak zazwyczaj mają o tym niezłe pojęcie. Trudno jest to sensownie zmodyfikować, żeby wyglądało lepiej niż oryginał, natomiast oszpecić jest bardzo łatwo. Zanim zrobisz coś nieodwracalnego 2 razy się zastanów.

Napisano

>To co myslicie?

gdybys np. mnie pytał o zdanie to... ja mam chyba takie skrzywienie, a własciwie jego brak: najbardziej podobają mi sie auta z zewnątrz jak i wewnątrz... totalnie seryjne!!!! bez jakichkolwiek zmian, za to utrzymane, zadbane lśniące! jeszcze sie chyba nie narodził taki który potrafiłby wymienić kilka kolorowych lub błyszczących pierdułek i od razu polepszy wygląd auta.

Wszelakie udziwnienia (kolorowe, błyszczące) - moim zdaniem - wyglądają festyniarsko ale auta kilku czy kilkunastoletnie w stanie takim jakby dopiero co opóściły fabryke - to robi wrażenie!

zrobisz jak uważasz!

Napisano

ostatnio ktoś tu zapodawał srebra w środku hmm.gif jeśli dobrze pamiętam to czymś malował elementy i całkiem mu to przyzwoicie wyszło.

Napisano

> ostatnio ktoś tu zapodawał srebra w środku jeśli dobrze pamiętam to

> czymś malował elementy i całkiem mu to przyzwoicie wyszło.

Co do tej przyzwoitości to bym nie był pewien. Pamiętam ten watek i zdjęcia nie oddają efektu. Chciałbym to zobaczyć z bliska a napewno znalazłoby się kilka zacieków itp.

Zdjęcie nie oddaje efektui tak samo jak fotki samochodów w idealnym stanie a w realu okazują się złomy grinser006.gif

Napisano

najbardziej podobają mi sie auta z

> zewnątrz jak i wewnątrz... totalnie seryjne!!!! bez

> jakichkolwiek zmian, za to utrzymane, zadbane lśniące!

Hmmm. Z zewnątrz... nie powiesz że "fabryczne" koła są OK... Myślę tu o wersji F ofcourse

A wewnątrz jest tyle rzeczy do "ulepszenia" , że ciężko to ogarnąć...

Nikogo nie namawiam na "pomalowanie/poklejenie" wnętrza w ciapki.

To i mi się nie podoba. Ale kilka szczegółów poprawiających komfort jest zawsze wskazanych.

> jeszcze

> sie chyba nie narodził taki który potrafiłby wymienić kilka

> kolorowych lub błyszczących pierdułek i od razu polepszy wygląd auta.

Zgadza się - chociaż - skórka na biegi w kolorze karoserii to jest grzech? Albo do tego chromowana ramka jak w nowszych autach?

Do tego gałka biegów fabrycznie obszyta skórką zamiast wyślizganej z IMITACJĄ SZWÓW - to dopiero tjunink OPLA.

> Wszelakie udziwnienia (kolorowe, błyszczące) - moim zdaniem -

> wyglądają festyniarsko ale auta kilku czy kilkunastoletnie w

> stanie takim jakby dopiero co opóściły fabryke - to robi

> wrażenie!

No tak ale zamiast fabrycznych daszków przeciwsłonecznych można mieć o wiele solidniejsze i szersze, z podświetlanymi lusterkami, zamykanymi klapką, od strony pasażera i kierowcy... Opel takie wymyślił...

Albo schowek na okulary... też Opla

Podsumowując - polepszanie fabryki jest jak najbardziej OK - tylko z głową.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.