Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

amorki tyl fiat uno 1,0 kat . i.e

Featured Replies

Napisano

witam1mam pytanko jak moge sie dobrac do amorkow z tylu.Jak odkrecic te sruby co sa na wierzchu w bagazniku?bo jak narazie to nie mam zadnej perspektywy jak to zrobic zeby nie roz...walic?pozdro all buu.gif

Napisano

> witam1mam pytanko jak moge sie dobrac do amorkow z tylu.Jak odkrecic

> te sruby co sa na wierzchu w bagazniku?bo jak narazie to nie mam

> zadnej perspektywy jak to zrobic zeby nie roz...walic?pozdro all

Z poduszki wystaje Ci tłoczysko zakończone końcowką pod klucz. Łapiesz tę końcówkę, a drugim kluczem oczkowym odkręcasz srubę mocującą i po kłopocie. To nie powinno być na hama przykręcone.

Napisano

> witam

witam ok.gif

Napisano
  • Autor

> Z poduszki wystaje Ci tłoczysko zakończone końcowką pod klucz.

> Łapiesz tę końcówkę, a drugim kluczem oczkowym odkręcasz srubę

> mocującą i po kłopocie. To nie powinno być na hama przykręcone.

I tu jest problem bo z tego co zauwazylem to srubka pod oczkowy jest samokontrujaca,i jak probowalem ja odkrecic to prawie klucza sie pozbylem a toa koncowka jest taka zjrechana ze nawet nie udalo mi sie jej utrzymac francuzem.. frown.gif i wtym jest bol bo amory jak chce ruszyc ta srube to tak jakby sprezynowaly, Moze jakos amorka po sciagnieciu kola da sie utrzymac rekoma zeby ruszyc te srubke? Uniaka kupilem w Lutym i zdaje mi sie ze poprzedni wlasciciel zle dokrecil amortyzator bo... po dziurach jadac cala ta guma pod ta sruba skacze mi do gory a pozniej w bagazniku troszke błotka mam. pozdrowionka wrrr.gif

Napisano

Jak lata góra doł to masz wybita poduchę pod amorniem, cena coś 14 zł sztuka. można odkręcić jak wyciągniesz koło odkręcisz nadkole (jak masz) zaglądniesz głęboko w górę i można małym kluczem rurowym złapać za tłoczysko ale skutkiem jest jego rozwalenie i amory do wywalenia. Inna sprawa szlifierką obciąć tłoczysko razem z nakrętką. 3 rozwiązanie bezinwazyjne prawie. Pobawić się szlifierką i zeszlifować samą nakrętkę albo ją przeciąć tak aby nie uszkodzić gwintu, potem przecinak i ją zbijesz. Do wymiany będzie tylko nakrętka do kupienia w każdym sklepie metalowym. Aha uważaj na iskry ze szlifierki żebyś uniaka nie podpalił.

Napisano
  • Autor

wielkie dzieki bede probowal moze z ta szlifierka... zeby.GIF a na chwile obecna pompe paliwa musze kupic bo ta co byla zdechła.. smile.gif

Napisano

Witam. Miałem kiedyś podobny problem i bawiłem się małą szlifiereczką jak kto głupi. Niedawno wymieniałem amory z tyłu - odkręciłem poduchę - podniosłem trochu tłoczysko, żeby wystawało nad dziurę, chwyciłem górną część amora żabą hydrauliczną i bez najmniejszego problemu odkręciłem nakrętkę samokontrującą. Stwierdziłem, że szkoda czasu na zabawy w delikatne nacinanie nakrętki, potem w jej rozszerzanie.

Napisano
  • Autor

> Witam. Miałem kiedyś podobny problem i bawiłem się małą szlifiereczką

> jak kto głupi. Niedawno wymieniałem amory z tyłu - odkręciłem

> poduchę - podniosłem trochu tłoczysko, żeby wystawało nad

> dziurę, chwyciłem górną część amora żabą hydrauliczną i bez

> najmniejszego problemu odkręciłem nakrętkę samokontrującą.

> Stwierdziłem, że szkoda czasu na zabawy w delikatne nacinanie

> nakrętki, potem w jej rozszerzanie.

wielkie dzieki jak mi sie uda to dam znac a moze jakis jeszcze sposob znajde

.wesołych świat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.