Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wyciągnięty kosz lewarka do kabiny

Featured Replies

Napisano

koledzy rajdowcy jakiś manual poproszę smile.gif bo mi się ostatnimi czasy nudzi w domu i chcę moda strzelić zeby.GIFbiglaugh.gif a na kajtkach mega przydatne to jest smile.gif

Napisano

> koledzy rajdowcy jakiś manual poproszę bo mi się ostatnimi czasy

> nudzi w domu i chcę moda strzelić a na kajtkach mega przydatne

> to jest

Ten tego użyj szukajki.

jest tam opisane przy którym pasku w tunelu ciac dziure w seju pod linki.

Samo podneisienie to pręt np m 8 - m 10 + troche nakrętek + kawał blachy zeby zaspawac/ zakleic otworek.

odkrecasz koszyk , wkładasz do kabiny i juz - dno koszyka jest u mnie 6 cm powyzej tunelu.

Linki odpiac łatwo - tyle tylk oze ciac trzeba w odpowiednim miejscu w seju i jest to opisane w ktoryms z wielu tematów.

Reguła prosta im blizej tym lepiej coby linka miała jak namniejsze zagięcia

Napisano

Tak jak pisałem juz kilka razy.. u mnie jest taka odległosć, ale następnym razem ciął bym dalej, tak ze 28 cm... dziura musi byc jak najbardziej długa, żeby cięgna szły możliwie poziomo.. i dosć spora, żeby zmieściło sie jedno z cięgieł, bo jest dość spore..

Jeden pręt M8 wystarczy, jeśłi kosz ma leżeć na podłodzę, jeśłi ma być wyzej to kupo dwa.. ale nie przeginaj z wysokoscią, bo cięgna Tobie zabraknie, i będzie trzeba ciąć w ścianie grodziowej..

Polecam, bo to super rozwiązanie jest, bardzo wygodne, szczególnie do rajdowania.. tylko wyjmij potem zapadkę z ręcznego, bo sobie kciuk zedrzesz o kosz.. albo przedłóż wajche zlosnik.gif

278687920-dsada1.jpg

post-54191-14352481141891_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

o kciuk się nie martwię:D w rękawiczkach jeżdżę, przewertowałem szukajkę i znalazłem że można cięgna puścić jakąś dziurą przy kolumnie kierowniczej nawet fotki były. czym masz zaślepioną dziurę po koszu w tunelu no i czy jak wyciągnę kosz to będzie dziura na wylot na ulicę?

Napisano

Jak wciagniesz to widac asfalt, ja przykręciłem 3 śrubami resztki osłony termicznej od góry, ładnie przylega i nie wieje...

Słyszałem taki patent, ze da sie puścić to przez otwór od kabelków w ścianie grodziowej, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam...

Też jeżdżę w rękawiczkach, ale między zapadką a koszem jest z centymetr luzu.. a w wferwoże walki różnie bywa... zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

będę kombinował jutro smile.gif najwyżej jakiś kawałek blachy ładnie dotnę przykręcę i uszczelnię silikonem smile.gif co do linek spróbuję je puścić tak jak tu:

278199316-linki2.jpg

jak nie będzie dawało rady to będę ciać tunel smile.gif

Napisano

Ja przez ten otwór mam puszczone sporo kabli do zegarów, czujników itp wiec nie upchał bym tam cięgien od skrzyni... ale widać się da..

Powodzenia.. ok.gif

Napisano
  • Autor

zanabyłem dzisiaj całyt stuff potrzebny i zapłaciłem 8 zł biglaugh.gifbiglaugh.gif kocham takie tjuny biglaugh.gif

jak narazie to szukam kanału na którym miogę to zrobić bo bez się raczej nie da 270751858-jezyk.gif

a przy okazji obniżyłem sobie kolumnę kierownicy smile.gif

Napisano

> zanabyłem dzisiaj całyt stuff potrzebny i zapłaciłem 8 zł kocham

> takie tjuny

> jak narazie to szukam kanału na którym miogę to zrobić bo bez się

> raczej nie da

> a przy okazji obniżyłem sobie kolumnę kierownicy

tylko lewarek bedzie ci porzebny na chwile da rade bez

Napisano

> tylko lewarek bedzie ci porzebny na chwile da rade bez

Widze że ktoś moje fotki wkleja. hehe

Spokojnie przerzucisz przez ten otwór, do zrobienia tego wystarcxzy lewarek, ale oczywiście kanał lepszy będzie. Pozdro i ok.gif

Napisano
  • Autor

no tak znalazłem, kanał już też załatwiłem, wykombinowałem blachę którą przykręcę pod koszykiem tylko jutro ją sobie dotnę i pomaluję:) koszyk będzie pomalowany na czarno co by się nie rzucał aż tak w oczy smile.gif

Napisano

> będę kombinował jutro najwyżej jakiś kawałek blachy ładnie dotnę

> przykręcę i uszczelnię silikonem co do linek spróbuję je puścić

> tak jak tu:

> jak nie będzie dawało rady to będę ciać tunel

nic nie tnij bo nie trzeba. jest otwor w grodzi z zaślepką. poszukaj;)

Napisano
  • Autor

będę szukał jutro, dzisiaj już mi się nie chce do garażu łazić biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.