Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skrzynia jtd - gdzie robić w lubuskiem?

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Ano coś padło. Najpierw nie mogłem wrzucać 4 biegu a po kilkunastu kilometrach wysuadły pozostałe - ino "trójka" siedzi i już nawet jej nie ruszam aby dojechać gdzieś do warsztatu choć 50km/h. W zielonej Górze chcą ponad 800zł za sam demontaż/montaż. W Lubinie w sewrisie za to samo chcą 400zł ale nie naprawiają, tylko mogą wyjąć. U mechaników "domowych" 300zł ale terminy długie. Ktoś może robił skrzynię w okolicy województwa lubuskiego ?

Pzdr

PPiotr

Napisano

Sam od dawna walczę ze skrzynią biegów, obecnie naprawia się ona w Łodzi. Wcześniej jak szukałem kogoś kto mi ją naprawi to trafiłem na http://www.pf.pl/serwis/Mechanik+Firma+U...0V1IP0_INF.html

jeśli się nie mylę to była ta firma.

Powiedzieli mi za wyjęcie>naprawę(robocizna)>włożenie 450zł, ponieważ jestem z Łodzi to była opcja taka, że sam ją wyjmę(dokładnie to mam ją wyjętą i jeżdżę na innej bo ta się nie nadawała-rozwalony kosz mechanizmu różnicowego i dziura w obudowie) i im wyślę to robocizna będzie kosztować 250zł oczywiście do ceny trzeba doliczyć koszt części(mają duży magazyn części używanych) i oleju.

Powiedzieli, że mogę im przysłać skrzynię w worku(i tak muszą ją rozłożyć na części pierwsze), każda część oddzielnie oni obejrzą części wymienią uszkodzone, złożą skrzynię i dadzą mi gwarancję.

Pozdrawiam BAS

Napisano

jak rozsypala sie roznicowka to cala skrzynke podmienielem, koszty naprawy byly podobne co second hand, jak dalej chcesz naprawiac pytaj Ś_wirka robil koło Sulecina

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.